Fond hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji

Grafički prikaz kretanja cijene udjela fonda od 10.03.2008:

Izvor: Erste Invest

Posljednje vijesti


Ručni rad vide kao pomoć u svakodnevnom sivilu - Ratni veterani zainteresirani za život u zajednici

Branitelji na izložbi u Opatiji

Proizvođači suvenira iz cijele Hrvatske okupili su se po deseti puta u Opatiji na prodajnoj izložbi Kvarner EXPO 13. Preko 250 izlagača predstavilo je od 27. do 30. ožujka svoje suvenire, od kojih većina dosiže umjetničku vrijednost zbog pristupa i tehnike kojima su izrađeni.


Josipović: I mene pogađa smanjenje plaća, ali očito u kasi nema dovoljno novaca

Predsjednik RH - Ivo Josipović

Izbori imaju i simboličku važnost i meni je od iznimne važnosti da prođu prema najvišim demokratskim stadardima, poručio je predsjednik Josipović i dodao kako će u vezi s izborima obaviti razgovore i konzultacije s vladom, parlamentarnim strankama i nevladinim organizacijama te se raspitati u DIP-u o tehničkim uvjetima ako bi izbori bili isti dan kada i lokalni.


Otpišite kamate na kredite i hrvatskim braniteljima

Otpis dugovanja

Udruga branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke(UBIUDR) pozdravlja inicijativu Ministarstva financija da se brojnim obrtnicima, koji su prestali s radom, oproste kamate u vezi duga kojeg su imali prema državi.


Otvoren sajam zadruga hrvatskih branitelja

Sajam zadruga hrvatskih branitelja - Rijeka

RIJEKA , 30. siječnja 2013. - Sajam zadruga hrvatskih branitelja na kojem su izloženi prehrambeni proizvodi suveniri i ostalo otvoren je danas u nazočnosti ministara Predraga Matića, Mihaela Zmajlovića, Tihomira Jakovine i Veljka Ostojića.


Hrvatima porezi gutaju 2/3 plaće, koliko dugo možemo tako?

Tročlana hrvatska obitelj pod teretom poreza ( Kreirao: Milan Ilić)

Početak godine Hrvatima je donio ukidanje nulte stope PDV-a na osnovne prehrambene namirnice, lijekove i knjige. PDV od 25 posto nije čini se privremeno krizno rješenje, već polako prerasta u jednu konstantu, a na njega, prireze i doprinose, uskoro dolazi i porez na nekretnine.


Ministar Matić otvorio Božićni sajam braniteljskih zadruga i udruga

Ministar Matić otvorio Božićni sajam braniteljskih zadruga i udruga (foto FaH/ Denis CERIĆ/ ik)

ZAGREB, 14. prosinca 2012. (Hina) - Ministar hrvatskih branitelja i izaslanik predsjednika Republike Predrag Matić svečano je večeras na Zagrebačkom velesajmu (ZV) otvorio Božićni sajam braniteljskih zadruga i udruga koji su organizirali Zagrebački velesajam zajedno s Udrugom branitelja Domovinskog rata Zagrebački velesajam i HKUD Željezničar iz Zagreba, pod pokroviteljstvom Ministarstva branitelja i supokroviteljstvom Grada Zagreba.

još u rubrici ...


Božićni sajam braniteljskih Udruga i Zadruga od 14. do 23. prosinca

Sajam braniteljskih zadruga - Zadruga Zalatna gruda (Arhiv)

ZAGREB, 12. prosinca 2012. - Božićni sajam braniteljskih Udruga i Zadruga, koji će okupiti 100 izlagača iz cijele Hrvatske s nakanom povezivanja braniteljskih udruga i zadruga, održat će se od 14. do 23. prosinca na Zagrebačkom velesajmu (ZV), najavili su danas organizatori.
Posjetitelji sajma, koji će se održati u paviljonima 8a, 9 i 11a Zagrebačkog velesajma, moći će uživati u prezentacijama tradicionalnih zanata te kupiti domaće proizvode članova braniteljskih te ostalih udruga i zadruga.


Branitelj iz Trilja sa suborcima peče kruh

Branitelj iz Trilja okupio je suborce (Foto: Tino Jurić/PIXSELL)

Triljski branitelj i ratni invalid Mate Ljubičić je uz braniteljsku zadrugu Završće pokrenuo i istoimenu pekarnicu u kojoj proizvodi nadaleko poznati kruh ispod peke.


Glas Koncila: mora hitno doći kraj rušilačkoj gospodarskoj politici

Ivan Miklenić  (foto FaH/ Lana SLIVAR DOMINIĆ/ ds)

ZAGREB, 5. prosinca 2012. - Katolički tjednik "Glas Koncila" u najnovijem broju piše da je država Hrvatska, sviđalo se to kome u Hrvatskoj i izvan nje ili se ne sviđalo, ušla u sasvim novu fazu svoje povijesti te mora hitno doći kraj dosadašnjoj rušilačkoj gospodarskoj politici koju su provodile sve vlade od 2000. godine.


Božićni sajam braniteljskih Zadruga i Udruga od 14. do 23. prosinca

Božićni sajam braniteljskih zadruga i udruga

ZAGREB, 23. studenog 2012. - Na Zagrebačkom velesajmu od 14. do 23. prosinca po prvi put održat će se Božićni sajam braniteljskih Zadruga i Udruga kojeg će obilježiti prezentacije radova članova braniteljskih udruga i zadruga te civilnih udruga, zadruga i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva, bogat kulturno-umjetnički program, predstavljanje knjiga, kazališnih družina i artističkih grupa te izložbe branitelja uz sudjelovanje heroja Domovinskog rata.


Božićni sajam braniteljskih zadruga i udruga

Božićni sajam braniteljskih zadruga i udruga

Nama, kao organizatoru, želja je da na jednom mjestu u isto (božićno vrijeme) okupimo sve hrvatske braniteljske udruge i zadruge!
Sajam će se održati pod pokroviteljstvom Ministarstva branitelja RH i Grada Zagreba - Gradskog ureda za zdravstvo i branitelje.


Stožer za izgradnju Pelješkog mosta: "Bilo naroda - gradimo most"

Stožer za izgradnju Pelješkog mosta: "Bilo naroda - gradimo most"

Danas je u Metkoviću održana prva knferencija za tisak Stožera za izgradnju Pelješkog mosta. Akciju, radnog naziva „BILO NARODA – GRADIMO MOST“ su inicirali Udruga lađara Neretve i „Zavjet“, udruga branitelja iz Hrvatske, BiH i svijeta.

BRAN'D - Brand zadruga braniteljaBRAN'D - Zadruge branitelja

Braniteljska bitka za tržišteHRT: O našičkim braniteljima - zadrugarima

Prijava korisnika

Povezani članci

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura