Posljednje vijesti


Hrvatski pleter 2012

Hrvatski pleter 2012Bogata i slavna hrvatska povijest iznjedrila je posebno važne datume koji, kao i u svakoj zemlji, obilježavaju osnivanje snaga za očuvanje nacionalnog integriteta. Za nas je to 28. svibnja, Dan Oružanih snaga Republike Hrvatske...

Pjesme na Glazbenom festivalu Hrvatski pleter (AUDIO)

Glazbeni festival Hrvatski Pleter 27. svibnja 2011. godineZadruga branitelja Studium organizirala je u Domu Oružanih snaga konferenciju za novinare na kojoj je predstavljen osmi po redu glazbeni festival Hrvatski pleter, koji će se održati 27. svibnja u Karlovcu. Festival je predstavio u ime Organizacijskog odbora Žarko Delač.

Glazbeni festival Hrvatski Pleter

Glazbeni festival Hrvatski Pleter 27. svibnja 2011. godineIzravno iz Doma OSRH "Zrinski" u Karlovcu, na Prvom programu HTV-a u 20.10 sati biti će izravno prenošen Glazbeni festival Hrvatski Pleter 27. svibnja 2011. godine

Telefonsko glasovanje je moguće pozivanjem na broj 061 54…te zatim redni broj pjesme od 01 do 14
Primjer: Pozivom na broj 0615405 glasa se za pjesmu Vukovarske kolone.

Cijena poziva iz fiksne mreže 3,69 kuna, a iz mobilne 4,98 kuna (sve sa PDV-om)

Moguće je glasovanje i slanjem SMS poruka na broj 66705 i upisivanjem ključne riječi pleter te rednog broja pjesme od 1 do 14.
Cijena slanja poruke je 3,66 kune sa PDV-om.

Tri najuspješnije pjesme po odabiru slušatelja i gledatelja proglasit će se po završetku prijenosu, a autorima i izvođačima će se uručiti prigodne festivalske plakete.

još u rubrici...


Humanitarna akcija: Zajedno u miru, zajedno u ratu

Donacija Tomislavu KaićuIspunjavajući obećanje dano tijekom organizacije glazbenog festivala Hrvatski pleter predstavnici Organizacijskog odbora posjetili su obitelj Kaić u Baranjskom selu Suza i uručili donaciju...

Glazbeni festival Hrvatski Pleter (FOTO)

Glazbeni festival Hrvatski PleterPovodom Dana OSRH-a i Dana HKoV-a u Domu OS "Zrinski" u Karlovcu u četvrtak, 27. svibnja održan je glazbeni festival Hrvatski pleter.


Najava Festivala Hrvatski pleter AUDIO

Hrvatski pleterNajava festivala "Hrvatski pleter" medijskog pokrovitelja "Radio Banovine" koji će se održati u Karlovcu 27. svibnja 2010 u Domu OSRH.


Hrvatski pleter

Snimka streama Braniteljskog portala sa Festivala Hrvatski Pleter - Karlovac 27. svibnja 2010Braniteljski Portal: Hrvatski pleter, Karlovac - 27.svibanj 2010.g.

Glazbeni festival "Hrvatski Pleter"2.tiskovna konferencija Organizacijskog odbora

Hrvatski pleter, prijenos festivala


Iz naše bogate i slavne povijesti posebno su poštovani datumi koji, kao i u svakoj zemlji, obilježavaju osnivanje snaga za očuvanje nacionalnog integriteta. Za nas je to 28. svibnja, Dan Oružanih snaga Republike Hrvatske i Dan Hrvatske kopnene vojske, dan kada je 1991. godine održana svečana smotra Zbora narodne garde na stadionu NK Zagreb u Kranjčevićevoj ulici, i kada su hrvatskoj javnosti predstavljene prve brigade ZNG-a. Zbor narodne garde (ZNG) bio je naziv za profesionalnu, uniformiranu, oružanu formaciju vojnog ustroja za obavljanje obrambeno-redarstvenih dužnosti u RH, preteču Hrvatske vojske...

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura