Liječenje u hiperbaričnoj komori


Stopostotni hrvatski ratni vojni invalidi I. skupine imaju pravo na liječenje u hiperbaričnoj komori u Splitu, uz plaćene troškove boravka

Kao hrvatski ratni vojni invalidi (HRVI) I. skupine sa stopostotnim oštećenjem organizma imate pravo na liječenje u hiperbaričnoj komori Ministarstva obrane koja se nalazi u Splitu. Tijekom liječenja vama i pratitelju osiguran je besplatni boravak s punim pansionom u prilagođenom apartmanu hotela "Zagreb".           

Potrebna dokumentacija

Zamolba se upućuje Ministarstvu obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Park stara Trešnjevka 4, 10 000 Zagreb. Uz zamolbu za liječenje dužni ste dostaviti:

    *      preporuku liječnika opće prakse za liječenje u hiperbaričnoj komori
    *      presliku ukupne povijesti bolesti
    *      rendgensku snimku pluća, ne stariju od 30 dana.

Redoslijed liječenja

Redoslijed liječenja u hiperbaričnoj komori određuje Povjerenstvo za liječenje hrvatskih ratnih vojnih invalida I. skupine na temelju mišljenja Instituta pomorske medicine Hrvatske ratne mornarice, Odjela za podvodnu i hiperbaričnu medicinu u Splitu. Liječenje se obavlja uz uputnicu izabranog liječnika primarne zdravstvene zaštite.

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura