Uvjeti korištenja Braniteljskog portala


Korištenjem Braniteljskog Portala prihvaćate ove uvjete korištenja.

Prihvaćanjem ovih uvjeta suglasni ste da Braniteljski Portal koristite isključivo za zakonite namjene i na način koji ne ugrožava, ograničava ili sprječava korištenje trećoj strani. To obuhvaća, ali se ne ograničava, na sve radnje koje mogu izazvati neugodu, uznemirenost i druge neželjene situacije, uključujući ometanje komuniciranja s braniteljskim portalom na bilo koji način.

Informacije koje se prikupljaju na Braniteljskom Portalu koristit će se interno za sljedeće svrhe:

  • poboljšanje sadržaja na braniteljskom portalu 
  • prilagodbu sadržaja i izgleda braniteljskog portala 
  • informiranje korisnika (uz njihovu suglasnost) o novostima na braniteljskom portalu 
  • kontaktiranje s korisnicima radi poboljšanja Braniteljskog Portala .

Prikupljene informacije ne daju se na uvid, niti se razmijenjuju, s drugim organizacijama izvan sustava pripreme i uređivanja Braniteljskog Portala .

Povezivanje s Braniteljskim Portalom 

Na svoje internetske stranice smijete stavljati poveznicu na Braniteljski Portal i u tu svrhu koristiti i logotip Braniteljskog Portala . Ako želite povezati svoje internetske stranice s dubljim razinama sadržaja na portalu, pošaljite nam odgovarajuću poruku koristeći poveznicu Primjedbe i prijedlozi, koju ćete naći na većini stranica Braniteljskog Portala 

Zaštita od virusa

Braniteljski Portal  polaže punu pozornost na pregled i testiranje materijala koji objavljujemo. Vaša je odgovornost da učinite sve potrebno za korištenje raspoloživih načina zaštite od virusa ili drugih opasnosti koje proizlaze iz korištenja interneta. Mudro je koristiti odgovarajuću zaštitu za sve materijale koje skidate s interneta.

Ostali uvjeti

Objavljeni sadržaji pripremaju se na temelju raspoloživih informacija od mjerodavnih izvora. Braniteljski Portal nastoji da prikazani sadržaj u najvećoj mogućoj mjeri daje potpunu i točnu informaciju, a jedna od važnih aktivnosti je stalni razvoj i poboljšanje mehanizama i organizacije s ciljem uspostave trajnih postupaka radi osiguranja potpune i mjerodavne informacije. To je postupak u kojem nam i vi možete pomoći dojavom o eventualnim nepotpunim ili netočnim informacijama, odnosno nedosljednoj primjeni objavljenog u praksi, te prijedlozima o uvrštenju novih sadržaja. Molimo da i u tu svrhu koristite poveznicu Primjedbe i prijedlozi.

Niti jedan prijenos informacija preko interneta ne može se smatrati potpuno sigurnim. Iako težimo tomu da osiguramo najveću moguću razinu sigurnosti, ne možemo jamčiti za sigurnost razmjene podataka između Vas i Braniteljskog Portala .

Braniteljski Portal ne odgovara za sadržaje na stranicama na koje se povezuje, s obzirom na to da ne može utjecati na njihov sadržaj. Isto tako ne odgovaramo za raspoloživost tih stranica. I u ovom slučaju, ako uočite da postoje problemi sa stranicama na koje se povezujemo, molimo da nam odmah dojavite sa što točnijim opisom problema putem poveznice Primjedbe i prijedlozi.

 

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura