15. obljetnica vojno-redarstvene operacije "Bljesak"


15. obljetnica akcije  bljesak 2010 okučaniU subotu, 1. svibnja 2010. godine, u Okučanima svečano će se obilježiti 15. obljetnica vojno-redarstvene operacije „Bljesak“.

Program svečanog obilježavanja:

08,00 - Budnice u izvedbi Orkestra OS RH ulicama Okučana

09,00 - Polaganje vijenaca i paljenje svijeća

(Središnji križ Spomen Parka hrvatskim vitezovima)

10,00 - Središnja svečanost

(stadion NK Psunj – Sokol, Grigora Viteza bb, Okučani)

11,15 - Sveta misa zadušnica (crkva Sv.Vida, Alojzija Stepinca, Okučani)

12,15 - Obilazak Taktičko-tehničkog zbora i info štandova MORH-a na stadionu NK Psunj-Sokol

Za medijsko praćenje navedenog događaja potrebno je dostaviti prijave za akreditacije Službi za odnose s javnošću i informiranje MORH-a na e-mail: infor@morh.hr ili na fax: 01/4551-516 najkasnije do četvrtka, 29. travnja, do 16,30 sati. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija i broj mobitela.

Press akreditacije za navedeni događaj mogu se podići u petak, 30. travnja u MORH-u - Službi za odnose s javnošću i informiranje (Stančićeva 6) do 16,30 (molimo telefonski najaviti dolazak), ili na sam dan događanja - subota, 01. svibnja, ispred Osnovne škole Okučani od 8 do 8,45 sati.

Kontakt osoba za navedeni događaj je načelnica Odjela informiranja SOJI-a Emina Lišić, mob:098/233-480.

morh.hr

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura