UBIUDR: Pupovac je uz svesrdnu pomoć Stankovića nastojao opravdati srbijansku agresiju na Hrvatsku


UBIUDR: Pupovac je uz svesrdnu pomoć Stankovića nastojao opravdati srbijansku agresiju na Hrvatsku Udruga branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke (UBIUDR) protestira što je 1. svibnja u emisiji "Nedjeljom u dva" gost bio dr. Milorad Pupovac, predsjednik Srpskog nacionalnog vijeća, koji je i nema tome dugo već gostovao u ovoj emisiji, koju vodi Aleksandar Stanković.
Toga dana u Hrvatskoj se obilježavala obljetnica vojno-redarstvene akcije Bljesak, a počelo je i obilježavanje obljetnice pogibije 12-torice hrvatskih policajaca u Borovu Selu. Pupovac je međutim, uz svesrdnu pomoć voditelja, iskoristio i ovu emisiju da opravda agresiju na Republiku Hrvatsku, te da optuži hrvatski politički i vojni vrh, te hrvatske vojnike i policajce za navodne ratne zločine koji su učinjeni u obrambenom ratu. I to, kako rekosmo, u vrijeme, odnosno na dan kad se obilježavala akcija Bljesak u Okučanima.
Naravno, u svom stilu, Pupovac nije iznio ni jedan argument potkrepljen činjenicama, datumima, ili imenima navodnih zločinaca, dok se voditelj i njegov gost ni jednom riječju nisu ni dotakli vojno-redarstvene akcije koja je i započela 1. svibnja.
Ovom emisijom Hrvatska radio televizija još je jednom dala prigodu predsjedniku minornog i nerelevantnog Srpskog narodnog vijeća da izjednači žrtvu i agresora, što je nedopustivo, poglavito na dane kad se sjećamo ljudi koji su dali svoje živote za slobodnu, samostalnu i neovisnu hrvatsku državu.
Stoga tražimo da vodstvo Hrvatske televizije (HTV) Stankoviću prepusti uređivanje neke druge emisije, tim prije što ovo nije prvi puta da otvoreno, lažno i nedopustivo i na ovako perfidan i ciničan način vrijeđa i omalovažava hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji i da se stavlja na stranu onih koji su dokazano protiv hrvatske države, stoji u prosvjednom pismu Udruga branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke (UBIUDR), koje je potpisao Mladen Pavković.
www.hrsvijet.net

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura