Zahvala branitelja s producentom serijala Heroji Vukovara (VIDEO)


Heroji Vukovara - Hvala!

"Ovim putem se mi branitelji Vukovara sa producentom serijala Heroji Vukovara Dominikom Galićem, zahvaljujemo organizatorima i svima koji su nazočili promociji serijala 2 dio Sajmište. Dubrovnik, Sinj i Knin, bila su mjesta koja smo po pozivu obišli i pustili jednu epizodu iz serijala, kako bi Hrvatski narod vidio istinu, istinu koju HRT očito iz njemu poznatih razloga, ne želi pustiti.

Zahvaljujemo se organizatorima u Dubrovniku, Slobodanu i Velimiru, u Sinju Miri Bulju i idruga iz Domovinskog rata Sinjskog kraja, a posebno obitelji Poljak i Alčić. Andrija Alčić i Ivan Poljak Sokol dali su život u gradu Vukovaru, a Poljak je bio i nama zapovjednik na Sajmištu, te smo njima posvetili promociju serijala u Sinju i Cetinskom kraju. Iz tog kraja je rodom i inicijator serijala uz Dominika Galića, legendarni Marko Babić, heroj s Trpinjske ceste. Hvala obitelji Poljak što su nas ugostili kao i svim školama koje su sudjelovale, bilo je ponosno.

Hvala Marinku Čavki iz Knina kao i svima koji su sudjelovali, i gradonačelnici Rimac koja je nazočila i obratila se skupu.

Hvala Torcidi Sućidar na grafitima u Splitu u čast heroja Vukovara, između kojih je i naš suborac Jean Michel Nicollier, Petar Kačić, Ivan Brdar, Robert Šilić i mnogi drugi heroji obrane Vukovara. Hvala Vam dečki. Hvala braniteljskom portalu i Hrvatskom radiu te Radio Sinju.

Mi branitelji Vukovara nastavljamo bitku za Vukovar, jer serijal od 10 epizoda po 50 minuta pod nazivom Sajmište i dalje ima zatvorena vrata na nacionalnoj tv kući, onoj istoj kojoj mi građani godišnje plaćamo pretplatu milijardu i dvijesto miliona kuna, a o Domovinskom ratu je na kapaljku, a mi, zabranjeni.

Nema predaje...

Damir Markuš "Kutina"

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura