Prosvjed "Hrvatski Vukovar za bolju Hrvatsku", u Zagrebu 07. travnja 2013.


Stožera za obranu hrvatskog Vukovara

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara na jučerašnjoj sjednici (11.03.2013.) donio je i službenu odluku da će se veliki prosvjedni skup, pod nazivom "Hrvatski Vukovar za bolju Hrvatsku", održati dana 07. travnja 2013. godine, na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, s početkom u 12,05 sati.

Navedeni prosvjed je odgovor Vladi RH na ignoriranje svih zahtjeva koje je Stožer uputio sa svog prosvjednog skupa u Vukovaru od 02.02.2013. godine.

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara danas je također donio Odluku o organizaciji 1. Sveopćeg Sabora braniteljskih i stradalničkih udruga RH, koji će se održati u Zagrebu 23. ožujka 2013. godine s ciljem stvaranja platforme o budućem ujedinjenom djelovanju cjelokupne braniteljske i stradalničke populacije. Na 1. Sveopći Sabor biti će pozvani predstavnici svih 250 braniteljskih i stradalničkih udruga koje su podržale Stožer za obranu hrvatskog Vukovara kao i predstavnici do sada osnovanih gradskih Stožera. Detaljnije informacije o navedenim događajima biti će pravovremeno objavljene i upućene.

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara

Braniteljski portal

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura