'Ispred Buljevićeva doma je ophodno policijsko vozilo' (VIDEO)


'Ispred Buljevićeva doma je ophodno policijsko vozilo'

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko traži osnivanje saborskog istražnog povjerenstva oko afere MUP-SOA te je najavio da će tražiti ostavku ministra policije Ostojića. Zajedničku presicu premijera i predsjednika nazvao je klasičnim primjerom obmanjivanja javnosti obrnutim tezama
'Pakiraju Buljeviću da je kriminalac kako bi opravdali svoje kriminalne radnje', oštar je bio Karamarko te otkrio novinarima da je ispred Buljevićevog doma parkirano ophodno policijsko vozilo.

Upozorio je da ni predsjednik ni premijer u dva navrata nisu odgovorili na novinarsko pitanje zašto je smijenjen šef Ureda Vijeća za nacionalnu sigurnost Petar Mišević.

'Kako gospoda zaboga znaju da je sve bilo u redu? Da li po izvješću Miševića (koji je autor izvješća na koje se pozvao Večernji list, koji je otkrio priču o navodnim nezakonitim postupcima PNUSKOK-a)?', rekao je Karamarko i izrazio je bojazan da će izvješće dok dođe do saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost biti djelomično uništeno i pročišćeno. Zdušno je uzeo u obranu bivšeg šefa SOA-e Buljevića istaknuvši njegovu stručnost i sposobnost koje su, istaknuo je, prepoznate u inozemstvu. Tvrdi da mu se ovo događa jer se nije dao staviti u službu politike.

Na novinarsko pitanje osjeća li se odgovornim za stanje u SOA-i i MUP-u Karamarko je odgovorio negativno, dok se na pitanje otkud on zna sve pojedinosti ove afere najprije zbunio, pa pojasnio kako sve govori na temelju medijskih napisa. Izjavio je kako se ne bi čudio da i njegove pozive izlistavaju.

Zaključio je kako je ipak zadovoljan što su se vladajući počeli baviti obavještajnim sustavom s obzirom da devet mjeseci nisu sazvali sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost niti donijeli strategiju nacionalne sigurnosti.

Pogledajte video prilog ovdje:
Karamarko: Svjedoci smo neviđene afere

tportal.hr

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura