U Kninu skinuta i poderana hrvatska zastava pored spomen križa poginulim hrvatskim braniteljima!


U Kninu skinuta i poderana Hrvatska zastava

ZAGREB - Danas je član UHBL-PTSP "Tvrđava Knin" uočio da na uzvisini poviše slapa Krčić na jarbolu nema hrvatskog stijega. Kada su članovi udruge branitelja, Braniteljskog portala i policije došli na lice mjesta imali su što vidjeti. Stijeg je nasilno spušten u podnožje jarbola na kojem se vijorio i doslovno je raščupan i potrgan.

Jarbol na kojem se vijorio rastgani hrvatski stijeg podignut je pored spomen križa za sve poginule hrvatske branitelje od Prevlake do Vukovara.

Kninski branitelji potom su se oglasili priopćenjem kako je ovo još jedan u nizu sličnih trganja hrvatskog stijega u hrvatskom kraljevskom gradu Kninu na kojem se netko iživljava.
- Nećemo više biti nimalo tolerantni prema takvima jer je preočito da trganjem hrvatskoga stijega vandali ne priznaju Republiku Hrvatsku, a koje su sigurno stanovnici i uživaju svi jednakopravne statuse, kazao nam je Mladen Milošević,predsjednik UHBL-PTSP Knin te dodao:

- S velikim ogorčenjem osuđujemo ovaj vandalski čin trganja hrvatskoga stijega u situaciji kada smo svjedoci da se u Srbiji samo prije nekoliko dana ritualno i sramotno spaljivao hrvatski stijeg od strane onih koji se nikada ne mogu pomiriti sa porazom u obrambenom domovinskom ratu koji su doživjeli od pobjedničke hrvatske vojske. Tko to ovdje radi i u čije ime policija će zasigurno otkriti i potom apeliramo na sve hrvatske institucije da tada osude ovakav čin koji u svakom slučaju ne doprinosi ničemu dobrom, a poglavito kvalitetnom suživotu.

Autor: Željko Huljev/Jutarnji List.HR

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura