Predaja liste HČSP-a za EU parlament sutra u 14 sati


Predaja liste HČSP-a za EU parlament - priopćenje

Hrvatska čista stranka prava na EU izbore izlazi samostalno. Iako smo pozivali Hrvatsku stranku prava da izađemo zajedno na ove izbore, predsjednik te stranke Daniel Srb se potpuno oglušio na naše višekratne pozive. Nije se htio niti javiti na telefon, niti odgovoriti na mail poruku koja mu je upućena prije tjedan dana.

Listu HČSP-a predvodi prof.dr. Tomislav Sunić, pisac i prevoditelj, a ostali kandidati su također vrlo stručni, svi govore najmanje dva strana jezika i svi su istinski hrvatski domoljubi. Na ovim izborima očekujemo odlične rezultate, jer su Hrvati i Hrvatice konačno progledali da ih ove odnarođene političke kaste raspoređene u HDZ i SDP, vode u neminovnu propast.

Mi na listi imamo ljude s imenom i prezimenom, od dvanaest kandidata dva su nestranačka, prof.dr. Tomislav Sunić i prof.dr. Dražen Pehar. Držimo da će Hrvatsku bolje zastupati istinski i stručni domoljubi, nego politički poltroni i inačice neke nove Ingrid, koju podržava infantilni predsjednik vlade Zoran Milanović, koji ne zna ni što to znači biti Hrvat.

HČSP će svoju listu predati 18. ožujka u 14,00 sati u Hrvatskom saboru.

Bog i Hrvati !

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura