Priopćenje za tisak: Koordinacija Udruga proisteklih iz domovinskog rata LS Županije


Gospićani u lancima

Gospić, 24. studeni 2012. - Koordinacije Udruga proisteklih iz domovinskog rata prisiljena je reagirati na ponovni pokušaj blaćenja branitelja Domovinskog rata,obitelji poginulih i nestalih,koji su organizirali prosvjed protiv načina postupanja tadašnje koalicijske vlasti prema braniteljima kao i blaćenje pojedinaca koji su branili Gospić i Hrvatsku.

KORDINACIJA UDRUGA PROISTAKLIH IZ DOMOVINSKOG RATA GOSPIĆ I LIČKO SENJSKE ŽUPANIJE

Sukladno Zakonu o medijima, članak 40-42.molimo Vas da ovo Reagiranje objavite u cijelosti:

„ Mladen Rogić : 10

Gospićani : 1415

Koordinacije Udruga proisteklih iz domovinskog rata prisiljena je reagirati na ponovni pokušaj blaćenja branitelja Domovinskog rata,obitelji poginulih i nestalih,koji su organizirali prosvjed protiv načina postupanja tadašnje koalicijske vlasti prema braniteljima kao i blaćenje pojedinaca koji su branili Gospić i Hrvatsku.

Mnogi gospićani pa tako i mi predstavnici Udruga iz Domovinskog rata koji smo organizirali prosvjede pitamo se od kuda pravo tebi koji si u Gospiću bio svega nekoliko dana i utekao ostavljajući svoj rodni grad na nemilost četničkih granata, da omalovažavaš Gospić i njegove branitelje. Ako nisi znao, prosvjed su organizirale Udruge proistekle iz Domovinskog rata, organizirane u Stožer za obranu digniteta Domovinskog rata. Lancima se vezala svakodnevno različita skupina ljudi, dragovoljci, HRVI i stotine drugih domoljuba grada Gospića kao i mnogi drugi domoljubi iz cijele Hrvatske kojima smo i danas zahvalni.

Je li ti poznato da su svi Gospićani koji su tada privedeni, oslobođeni svake krivnje i da li je sramota govoriti da oni koji su sudjelovali u tim prosvjedima nisu Gospićani, a samo zato što su se simbolično vezali u lance u znak potpore uhićenim braniteljima Grada Gospića i cijele Hrvatske.

Legenda : 1415 – toliko su dana Gospićani proveli u obrani svoga grada

10 - toliko su neki proveli u Gospiću

Koordinacija Udruga proisteklih iz Domovinskog rata:

UHDDR 1190-91.Grada Gospića

Klub utemeljitelja Z.N.G118.brigade HV-a Gospić

URPHBDR LSŽ i Grada Gospića

UUPHBDR LSŽ i Grada Gospića

UDVDRHŠ – Gospića

UHDDR 1990-91.LSŽ

STOŽER ZA OBRANU DIGNITETA DOM.RATA

PS.
Reakcija je ovo na intervju i članak objavljen na stranicama slobodnalika.com

http://slobodnalika.com/novosti/14398_Mladen+Rogic++Sada+treba+u+lance+staviti+one+koji+su+osiromasili+narod.html

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura