Tornado za igralište u Škabrnji


Tornado za igralište u ŠkabrnjiAkcija će trajati do 18. studenog, kada se obilježava dan stradanja Škabrnje. U subotu ćemo, isto kao i danas organizirati ovakav štand, a za sve one koji neće biti u mogućnosti posjetiti nas na štandu u povodu ove akcije, otvoren je i kunski račun u banci, kazao je Dujić
U povodu humanitarne akcije "Hrvatski navijači Škabrnji", Udruga navijača Tornado Zadar jučer je na Narodnom trgu organizirala prodaju rekvizita s motivima Škabrnje i Hrvatske. Riječ je o štandu na kojemu su građani imali priliku kupiti majice, bedževe i naljepnice, a svi prihodi prikupljeni ovom akcijom namijenjeni su za izgradnju dječjeg igrališta u Škabrnji. Kako su pojasnili članovi Udruge navijača Tornado Zadar, u ovaj su projekt uključene sve navijačke skupine u Hrvatskoj pa je tako i po gradovima ostalih navijačkih skupina istovremeno pokrenuta prodaja rekvizita.

- Za razliku od dosadašnjih akcija kroz koje su se prikupljala sredstva za pomoć Vukovaru, ove godine se ista akcija provodi u cilju pružanja pomoći Škabrnji. Akcija će trajati do 18. studenog, kada se obilježava dan stradanja Škabrnje. U subotu ćemo, isto kao i danas organizirati ovakav štand, a za sve one koji neće biti u mogućnosti posjetiti nas na štandu u povodu ove akcije otvoren je i kunski račun u banci, preko kojeg svatko može uplatiti svoj prilog, kazao je Roko Dujić, član Udruge navijača Tornado Zadar, naglasivši kako je majice moguće kupiti i u prostorijama Udruge navijača, na adresi Bedemi zadarskih pobuna 1, i to srijedom, četvrtkom i petkom od 19 do 23 sata.

- Majice s motivom Škabrnje prodaju se po cijeni od 70 kuna, a "Tornado" majice koštaju 60 kuna. Pet komada naljepnica košta 10 kuna, a bedževi koštaju po 10 kuna. S obzirom da se akcija provodi diljem Hrvatske i u Hercegovini sigurni smo da ćemo uspješno prikupiti potrebna sredstva i time omogućiti izgradnju igralište za djecu u Škabrnji, kazao je Dujić.

Spomenuti kunski račun "Hrvatski navijači Škabrnji" je: (OTP) 2407000-1500315194.
www.zadarskilist.hr

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura