MEMORIJALNI CENTAR Škabrnjski načelnik Luka Škara: „Sad ću Kotromanovića stalno potezati za rukav”


MEMORIJALNI CENTAR Škabrnjski načelnik Luka Škara: „Sad ću Kotromanovića stalno potezati za rukav” - Reći ću iskreno, a to svi ionako znaju, kad je Škabrnja u pitanju načelnik Luka Škara obojan je svim bojama, plavim, crvenim, zelenim i narančastim - Škara
SDP-ovcu Anti Kotromanoviću koji je, podsjetimo, u izbornoj kampanji kazao kako je sramotno što Škabrnja nema memorijalni centar, škabrnjski načelnik Luka Škara jučer nam je rekao da očekuje da Kukuriku koalicija koja je dobila vlast ispravi tu nepravdu.

- Gospodina Antu Kotromanovića Luka Škara sad će stalno potezati za rukav. Neću potezati samo njega, nego sve njegove kolege iz Kukuriku koalicije. Isto tako neću dozvoliti nikome da koristi Škabrnju u svojim govorima, a da za nju ništa ne napravi - kazao nam je Škara i dodao:

- Reći ću iskreno, a to svi ionako znaju, kad je Škabrnja u pitanju načelnik Luka Škara obojan je svim bojama, plavim, crvenim, zelenim i narančastim.

Škabrnjski načelnik poručio je, također, da će novoj Vladi dati „mira“ do kraja godine, a onda će početi tražiti za Škabrnju ono što su joj obećali, između ostaloga i memorijalni centar.
Podsjetimo, prije 18 dana u Škabrnji se obilježila 20. obljetnica stradanja žrtava Domovinskog rata, a kroz mjesto su prodefilirali svi političari kojima je mjesto patnje poslužilo kao svojevrsna izborna arena.
Umirovljeni brigadir na listi SDP-a, Ante Kotromanović, koji figurira kao novi ministar obrane, istaknuo je kako je zgrožen činjenicom da Škabrnja nema memorijalni centar. Dodao je iskreno Kotromanović da za to krivi i SDP, odnosno vladajuću garnituru iz 2000. godine.
Škabrnjani, baš kao i njihov načelnik, očekuju sad od SDP-a da pokrene projekt izgradnje memorijalnog centra.
www.voxportal.hr

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura