ISPUNIT ĆE OBEĆANJE - Josipović potvrdio dolazak u u Škabrnju


ISPUNIT ĆE OBEĆANJE - Josipović potvrdio dolazak u u Škabrnju Prema riječima Luke Škare, načelnika Općine Škabrnja, predsjednika Ivu Josipovića bi u svom mjestu trebali ugostiti 27. siječnja.
Škara nam je kazao da je iz Ureda predsjednika stigla potvrda da će prvi čovjek države tog dana posjetiti Škabrnju, ali da još uvijek nije utvrđen program, odnosno protokol njegova dolaska:

- Mi smo imali sastanak na kojem smo složili prijedlog programa za 27. siječnja kada će predsjednik boraviti u našoj županiji odnosno općini. Isti smo poslali i Uredu predsjednika, a uskoro bi trebali saznati koji je program konačan. Gospodin Josipović bi na našem području trebao boraviti od 10 do 18 sati. Dali smo prijedlog da se najprije ode na Gradsko groblje, zatim da predsjednik održi predavanje u gimnaziji, nakon toga da se ode u Tinj gdje će se otkriti spomenik. Uslijedio bi posjet Škabrnji odnosno Ražovljevoj glavici, mjestu pogibije zadarskog branitelja Denisa Špike - doznajemo od Škare.

Dodaje da su za kraj ostavili susret predsjednika sa djecom poginulih branitelja.
Škara napominje da bi kroz nekoliko dana trebali dobiti konačan protokol.
Podsjetimo, zbog vremenskih uvjeta predsjednik nije mogao posjetiti Škabrnju na dan obljetnice stradavanja 18. studenog. Tada je obećao da će to učiniti prvom prilikom.
www.voxportal.hr

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura