Koje sve popise trebate objaviti - 2012.03.15.


Koje sve popise trebate objaviti - 2012.03.15.Slijedom Vaših nedavnih istupa, obraćam Vam se kao provjerenom hrvatskom ratniku, dragovoljcu Domovinskog rata i trenutnom ministru hrvatskih branitelja, predlažući Vam da konačno, tj. napokon objavite Registar hrvatskih branitelja, ali uz nekoliko jako važnih pripomena:
1. Najprije trebate objaviti Popis svih primatelja partizanskih mirovina, s punim imenom i prezimenom, točnom godinom rođenja i mjestom boravka korisnika te Popis svih umirovljenika (oficira) zločinačke JNA koja je izvršila agresiju na RH, a koje (ne znam, zašto) plaća hrvatski narod.
2. Nakon toga objavite Popis svih suradnika KOS-a i Udbe.
3. Zatim trebate objaviti cjelovit Popis s imenima (i prezimenima!) svih agresora na Republiku Hrvatsku, čak i onih aboliranih!
4. Iza toga nastojte objaviti Popis svih hrvatskih vojnih dezertera, koji su tijekom srpske agresije na RH bili pripadnici slavne 'Munchenske bojne' i dalje.
5. Na koncu Vam preostaje objava tog famoznog Registra hrvatskih branitelja, koji trebate revidirati,rj. iz istog (prije objave) morate izdvojiti sve one koji su se neopravdano našli na tom Popisu, a to su - lažni hrvatski branitelji te i njih javno objaviti. S poštovanjem! A. ROSO, Grude
Objavio: Hrvatski list/www.zavjet.hr

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura