Oluja - Dan domovinske patologije


Oluja - Dan domovinske patologije

Dok žalbeno vijeće Haškog suda ozbiljno ljulja kvalifikaciju o Oluji kao "udruženom zločinačkom pothvatu", hrvatski državni vrh svojski se trudi tu kvalifikaciju sačuvati.

Govori predsjednika Josipovića i premijera Milanovića na obilježavanju vojno-redarstvene akcije Oluja u Kninu izgledali su kao da ih je pisala Vesna Teršelič.
Karmine

Naime, premda taj dan slavimo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, on je bio nalik karminama za ubijene pripadnike srpskog naroda. Josipović i Milanović Dan pobjede pretvorili su u parastos. Ovdje se ne želi reći da se bilo koje žrtve trebaju ignorirati ili gurati pod tepih, ali inzistiranjem na zločinima baš taj dan zapravo je potvrđivanje teze haškog tužiteljstva. Zašto onda tu ne spomenuti i hrvatske žrtve martićevskih "krajišnika", protjerane ili preklane, sav taj petogodišnji teror, čemu diskriminacija žrtava po nacionalnom ključu? I dok Gotovina i Markač čame u zatvoru, eto kako im "pomažu" Josipović i Milanović. Prvo, dovukli su tamo Džakulu, također osobu, kao i Stanimirović, koja je sve činila da bi tzv. Krajina etnički očišćena od Hrvata opstala kao dio velike Srbije, da bi Džakula došavši u Knin uvijeno dovodio u pitanje legitimitet Oluje. Isto, dakle, što je učinilo i haško tužiteljstvo. U bilo kojoj ozbiljnoj državi ni on ni Stanimirović ne bi imali pristupa javnosti, a vjerojatno ni slobodi, pri čemu treba naglasiti da se Hrvatska nije borila protiv Srba, već protiv Miloševićeva fašističkog velikosrpskog projekta. Oluja je antifašistički pothvat, za razliku od onog četničkog u Srbu. Drugo, a sve u prilog Josipović-Milanovićevoj patetici o Oluji kao leglu hrvatskih zločina, Predsjednik je uoči proslave Oluje odlikovao Vesnu Teršelič koja otvoreno traži zabranu proslave Oluje. Njezinoj pak udruzi "Documenta", koja slovi kao servis haškog tužiteljstva protiv hrvatskih generala u Haagu, vlada Zorana Milanovića dodijelila je sedam milijuna kuna novca iz državnog proračuna, države koja je, po njoj, nastala na zločinu zvanom Oluja. Kako joj se ne gadi taj novac? Inače, Vesna Teršelič je jedna od osoba "s ovih prostora" za koju u jednom stranom veleposlanstvu kažu kako "mlati pare na tuđoj krvi": samo za praćenje suđenja za zločine na Ovčari u Beogradu od Europske unije dobili su nešto manje od milijun eura. Koliko su još od drugih izmuzli, možemo špekulirati. No za taj novac Teršelička "nije shvatila" da se tamo sudi nebitnim likovima pa je uloga KOS-a i JNA maknuta kako bi se skrio pravi izvor svega zla, što je poslije na suđenju vukovarskoj trojci sramotno učinio i Haški sud.
Umjetna proizvodnja ustaša

Istovremeno dok su Josipović i Milanović držali parastos u Kninu, Čavoglavama je ministar milicije Ostojić zaprijetio "da će da ih snima". I među sto tisuća ljudi njegovi milicajci snimili su dvije ustaške kape. Kako udbaški prozirno! Opet ta umjetna proizvodnja ustaša kao pokrivalo za teršeličizam. Što god tko mislio o toj proslavi i Thompsonu, nju zapravo nije stvorio Thompson, već politika Sanadera, Mesića, Josipovića, Milanovića prema Oluji pretvorenoj u parastos i njezinim ikonama koje čame u Haagu. Čavoglave su reakcija na politiku parastosa, lociranja i transferiranja. I tako je prošao još jedan Dan domovinske patologije.
www.glas-slavonije.hr

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura