EUTANAZIJA HRVATSKOG DOMOLJUBLJA NA DJELU


EUTANAZIJA HRVATSKOG DOMOLJUBLJA NA DJELU

Parastos u Kninu na Trgu dr.Ante Starčevića poslužio je za omalovažavanje ismijavanje hrvatskih osloboditelja a da osloboditelji toga nisu bili niti svjesni.

Josipović,Milanović, i družba dogodine 5. kolovoza ako im se za to ukaže prilika trebaju ići u Beograd i zajedno biti dijelom parastosa hrišćanske crkve koja taj dan pominje i moli i nariče za sve sve srpske žrtve u Oluji,a nikako za sve one Hrvate pobijene od strane srbočetničkih bandi koje su izvršile agresiju na miran Hrvatski narod a kojima je veliku potporu davala upravo SPC. .

Ove 2012. godine 5. kolovoza u Kninu se okupilo jako malo onih koji su stvorili i izborili Hrvatsku državu. Nekima to nije bilo zabrinjavajuće već dapače veliko olakšanje jer će gomile tajnih i pretajnih službi kojih je bio pun grad Knin sve lakše držati pod kontrolom.

Stvorila se šarena kolona svih boja onih koji su se odlučili biti dijelom tvrdog protokola koji je ove godine više nego ikada bio izražen,dok su najave bile posve drugačije.

Šarenilo KOLONE svih boja a ponajmanje onih bijelih koje je odredio ministar Matić i njegov glavni pobočnik Bojan Glavašević koji je ujedno i glavni dizajner svega što se u ministarstvu događa pa čak i službenog logotipa ministarstva kako on kaže branitelja.

Osloboditelji Hrvatske domovine u velikom broju su došli u prošlogodišnjim diskretno militariziranim majicama koje su za njih i prikladne jer su dizajnirane od strane jednog od ponajboljih dizajnera na ovim prostorima,ali je to za Glavaševića previše militarizirano pa su trebali svi biti u bijelim majicama, demilitarizirani,čisti i nevini,na kojima se potkrao i detalj kojeg je Glavašević ubacio a to je Crna ptičurina na službenom logotipu ministarstva kojem je on glavni dizajner i mentor a za koje nikada nije dao objašnjenje iako su to od njega tražili hrvatski branitelji i osloboditelji, ali to za njega ništa ne znači jer on tjera po svom ili po onom kako ga mentori savjetuju.

Mladi intelektualac koji se jako brzo profilirao i u voditelja-naratora, počev od Miljevaca pa sve do Kninske tvrđave na podizanju Hrvatskoga stijega gdje ON vodi cijeli čitani protokol bez obzira što Hrvatska ima jako dobre i školovane naratore-voditelje kojima je to posao.

No tu je ON Bojan Glavašević čovjek od velikog povjerenja,koji se brzo navukao na sve to i zasigurno si umislio da to nitko na svijetu ne radi bolje od njega, da u Hrvatskoj nema niti dizajnera, niti voditelja niti pametnijega govoreći u ime onih koji jako dobro koriste ukazano mu bez natječaja povjerenje, kao da ne postoje mladi intelektualci i to djeca poginulih Hrvatskih branitelja kojima su obadva roditelja poginula i cijela obitelj pobijena od strane srbočetničkih koljača koji su ako je Glavašević zaboravio istu stvar na jednako brutalan način uradili i sa njegovim roditeljem koji je na izvjestan način simbolom obrane grada Vukovara.

Isključivo Glavaševićevo stajalište oko demilitarizacije Oluje i kako Glavašević jednom prigodom veli DEMISTIFIKACIJE OLUJE, ove se godine jako lijepo moglo vidjeti i čuti na središnjem kninskom trgu tik uz nacionalni "SPOMENIK HRVATSKE POBJEDE OLUJA 95", u govorancijama koje su eto više slićile na parastos nego na slavljenički govor onih koji su POBJEDNICI u obrambenom Domovinskom ratu.

Sve je to više sličilo na eutanaziju Hrvatskoga domoljublja nego na nešto što se zove središnja Hrvatska tj.nacionalna proslava Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih osloboditelja.

Hrvatski Osloboditelji koji su malo upućeniji u prijašnje proslave 5 kolovoza ogorčeno su i bez susprezanja izražavalli žaljenje što su se pojavili na taj dan u Kninu što zasigurno Glavašević ne zna i nije mogao čuti...

Jako zanimljivi ali marginalni gosti iz zemlje koja je izvršila agresiju na Hrvatsku odazivaju se na poziv poglavara hrvatske države i drže predavanja hrvatskim osloboditeljima i napaćenom hrvatskom puku..

Zanimljivi gosti koji su direktno bili izvršitelji velikosrpske ideologije šetuckaju po Kninu i uživaju u zagrljaju jakog osiguranja koje im je za tu prigodu priredio državni vrh.

Ponašaju se kao pripadnici nekog drugog sazviježđa koji pojma nemaju da je upravo iz Knina započeo pokušaj njihovog sna o velikoj srbiji i usput kočopereći se obećavaju hrvatskim domoljubima da će ih smekšati...

Mogao bi se malo Bojan Glavašević i družba zapitati ili barem kontaktirati iskusnije, bez narcisoidnog i samodopadnog nastupanja zatražiti ponekad i druga mišljenja, jer nitko nije kako ON to sebi umišlja, Bogom dan i svatko se može zamijeniti i to zasigurno boljim i kvalitetnijim,maštovitijim ali i što je jako važno tolerantnijim čovjekom koji osjeća svoju domovinu za koju su mnogi mladi hrvatski vitezovi dali svoje živote,a ne svojim provokantnim nastupima izazivati gnušanje onih koji bi mu trebali i morali biti uzori a to su upravo Hrvatski OSLOBODITELJI među kojima ima vrhunskih intelektualaca i koji su uvijek bili spremni položiti svoj život na Oltar Hrvatske Domovine u vrijeme obrambenog domovinskog rata jednako kao i dati svoj kreativan doprinos u miru koji su omogućili svojom žrtvom o čemu Glavašević i družba očito previše ne razmišljaju...
Je/ž

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura