STOŽER -Mladići srpske nacionalnosti organizirano i planski odlaze na vojnu obuku u vojne ili paravojne kampove u Srbiji


Stožer za obranu hrvatskog Vukovara

Sukladno reakcijama, istupima i komentarima dužnosnika izvršne vlasti, političkih i drugih javnih osoba izrečene temeljem viđenog i poručenog na prosvjednom skupu „Ne ćirilici“ održanom u Vukovaru, dana 02.02.2013. godine, STOŽER ZA OBRANU HRVATSKOG VUKOVARA priopćuje slijedeće:

Smatramo da su članci u pojedinim medijima, a poglavito u Jutarnjem listu, od dana 03. i 04. veljače naručeni kako bi se pomoglo gradonačelniku Vukovara Željku Sabi, koji je prozvan da ne zastupa većinski hrvatski narod u gradu Vukovaru radi osobnih interesa i koristi. Iz tih i takvih naručenih članaka je potpuno razvidno da smo, kao Stožer za obranu hrvatskog Vukovara, bili u pravu kada smo opravdao optužili gradonačelnika za predizbornu trgovinu sa političkim predstavnicima Srba na lokalnoj razini, s tim da je sada potpuno jasno da je ta trgovina planirana i dogovarana u vrhu vladajuće koalicije.

Smatramo da je gradonačelniku Vukovara dodijeljena uloga izvršitelja partijskih odluka u gradu Vukovaru, a sve u svrhu pridobijanja Srba, kao glasača, na predstojećim lokalnim izborima. Nama je neshvatljivo da predsjednik Vlade Zoran Milanović odustaje od interesa većinskog hrvatskog naroda, da odustaje od istine o našoj novijoj povijesti, te da prodaje naš ponos i žrtvu za samo desetak tisuća glasova vukovarskih Srba.

Gradonačelnik Željko Sabo, svjestan da mu Hrvati Vukovara više nikada neće dati povjerenje i birati ga za gradonačelnika,, svesrdno pomaže svom stranačkom šefu i putem kontroliranih medija pokušava kreirati mišljenje javnosti kako bi skinuo bar malo sramote sa svoje osobnosti i svoga imena..

Ako je istina to što piše u novinskim člancima, a što je navodno prenio „neimenovani izvor blizak vrhu SDP-a“ o svađama na zatvorenoj sjednici SDP-a, onda je to dokaz da ni sam SDP, kao stranka koja se poziva na uspravnu i ispravnu Hrvatsku, nema definiran stav o navedenoj problematici, te da se rukovode samo ostvarivanjem političke koristi za sebe i ostajnju pošto-poto na vlasti u gradu Vukovaru, podilazeći Srbima, računajući na njihove glasove svjesni činjenice da su hrvatske glasove već bezpovratno izgubili.

Predsjednik države, gospodin Ivo Josipović, u svom očitovanju o zahtjevima Stožera samo je ironično rekao da „u koliko se ne namjerava provoditi zakone iste treba mijenjati“. Predsjednik se očitovao iz Munchena gdje se nalazi na konferenciji o sigurnosti u regiji i svijetu. Slijedom toga Stožer za obranu hrvatskog Vukovara mu želi ukazati na nešto što također ima veze sa sigurnošću, odnosno procjenom sigurnosnog stanja u Vukovaru i cijelom hrvatskom podunavlju, a na što su ga do sada trebale upozoriti njegove sigurnosne službe. Naime, javna je tajna u Vukovaru i ostalom dijelu hrvatskog podunavlja da mladići srpske nacionalnosti organizirano i planski odlaze na vojnu obuku u vojne ili paravojne kampove u Srbiji. Organizaciju i planiranje navedenih aktivnosti provodi nama nepoznata vojna ili paravojna tijela i institucije, a što sve skupa ima značajke terorizma odnosno priprema terorističkih ćelija i organizacija. Politika dvojezičnosti i ćirilice u Vukovaru biti će dodatni motiv ovakvim militantnim skupinama u radu na daljnjim nacionalističko-šovinističkim planovima i aktivnostima.

Ovim putem također želimo izvijestiti tijela izvršne vlasti i cjelokupnu hrvatsku javnost da je poduži popis branitelja Vukovara, zatočenika srpskih koncentracijskih logora, HRVI, djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja te roditelja poginulih i nestalih branitelja koji su izrazili želju da dragovoljno skinu najavljene ćirilićne natpise i ploče po cijenu vlastite prekršajne ili kaznene odgovornosti.

Za Braniteljski portal- STOŽER ZA OBRANU HRVATSKOG VUKOVARA

B.P.

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura