Rojs teško optužio Freda Matića i Jovanovića: ‘On mora u Vrapče, četiri puta je bježao po Vukovaru’


General Rojs (Foto / Cropix)

Zanimljiv je taj general Rojs, što ga više napadaju on je sve jači. Naime, optužili ga da je zatajio novac koji je namijenjen za haške optuženike, hrvatske časnike, generale.

No, zaboravili su spomenuti da Ljubo Česić ne može iz svoje banke ni lipe podići, kako će onda nekome proslijediti novce ako su mu računi mjesecima blokirani? To vam je isto kao kada bi vam zapalili kuću, vas zavezali za drvo, a onda vas optužili da niste ništa poduzeli da vam kuća ne izgori. Apsurd do apsurda.
No, vratimo se nakratko Rojsu, general Rojs, zajedno s generalom Željkom Glasnovićem, je gostovao kod Velimira Bujaneca, u emisiji TV Bujica.

Nemam ništa protiv ministra Matića kao osobe, ali on je psihički bolesna osoba, kupao se po moru, sa svojom Cecom, onda došao u Vukovar gdje ga je bježao i gdje ga je četiri puta privodila vojna policija. Tamo neki policajac zapisao da je krao frižidere, televizore… On je ostvario sva svoja prava temeljem lažnih dokumenata. To može samo bolesna osoba. On treba ići liječiti se u Vrapče. U koga god je Matić upro prstom taj je bio likvidiran – rekao je general Ljubo Česić Rojs, Nakon čega je dodao kako se neki ne mogu pomiriti s činjenicom da je predsjednik svih Hrvata uspio i stvorio državu.

Tko je Željo Jovanovič, on je iz jednog troktuta kod Modriće, najvećeg četničkog legla, on nije iz Rijeke – rekao je Rojs, komentirajući napade na Crkvu od strane aktualne vlasti.

Teške optužbe na račun aktualne vlasti izrekao je i general Glasnović, inače, general koji nje rođen u Zagrebu. Naime, on smatra kako nje stari Zagreb nestao pod Medvednicom, odnosno da su svi ubijeni poslije Drugog svjetskog rata. Inače, Glasnović tvrdi kako su na vlast došli stari UDB-aši.
Naravno, bilo je riječi o mirovinama, o kojima trenutno traju rasprave u Hrvatskoj. Valja napomenuti, naime, odluke o mirovinama je donio netko drugi, generale su u mirovine poslali neki drugi, ti drugi su odredili visinu mirovina i način isplate. Kada netko, bilo tko, ide u mirovinu, onda ide u mirovinu kakvu mu drugi odrede. Zna se tko donosi zakone, kako i zašto.

Ovo je tipično odvlačenje pozornosti hrvatske javnosti od stvarnih problema u državi, trenutno imamo preko 370 000 nezaposlenih. Nije predsjednik Tuđman proveo privatizaciju, nego Ante Marković - slažu se generali.

Izvor: Croatorum.org

Braniteljski portal kontaktirati će ministra hrvatskih branitelja Predraga Matića,i upitati ministra za reakciju na ovu tešku optužbu od strane umirovljenog hrvatskog generala Ljube Ćesića Rojsa....
Braniteljski portal

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura