Stožer za obranu Vukovara: Radikaliziramo stavove zbog grubog ignoriranja od strane Vlade RH ( EDITIRANO )


Tomislav Josić - Predsjednik Stožera za obranu hrvatskog Vukovara

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara danas je održao svoj redoviti sastanak na kojemu su, pored stalnog sastava Stožera, bili prisutni slijedeći:

Josip Klem - predsjednik Udruge specijalne policije,

Ilija Vučemilović - predsjednik Zbora gardijskih brigada

Damir Loborec - predsjednik Koordinacije braniteljskih udruga grada Zagreba,

Stjepan Culej - predsjednik Udruge specijalne policije vukovarsko srijemske županije.

Tijekom sastanka dogovorena je čvrsta suradnja između Stožera i nazočnih predsjednika navedenih Udruga u vezi organizacije velikog prosvjednog skupa koji će Stožer održati u Zagrebu.
Točan datum održavanja prosvjednog skupa u Zagrebu odrediti će Stožer za obranu hrvatskog Vukovara sukladno svojoj procjeni.

U nastavku sastanka konstatirano je da Stožer do sada nije dobio nikakav odgovor na niti jedan od svojih zahtijeva donesenih na prosvjednom skupu u Vukovaru održanom 2.2.2013. godine, nego su, naprotiv, izrađene table s ćiriličnim natpisima ustanova i dopremljene u grad Vukovar.

Zbog ovako grubog ignoriranja Stožera i njegovih argumentiranih zahtijeva i ne iskazivanja želje za minimumom suradnje od strane Vlade RH, Stožer za obranu hrvatskog Vukovara radikalizirao je svoje stavove, sukladno čemu je jednoglasno donio odluku da ćemo (zbog ignorantskog stava vlade RH) svim raspoloživim sredstvima braniti Vukovar, spriječiti postavljanje ploča sa ćiriličnim natpisima, a za sve eventualne incidente i neželjene događaje, isključivi i jedini krivac bit će vlada RH na čelu sa premijerom Milanović Zoranom.

Pozivamo ih još jednom, da ne uvode ćirilicu i da poštuju volju većine u Vukovaru, a posebno ih pozivamo da im ni u primisli ne padne na pamet, slati Hrvatsku policiju na nas građane herojskog Vukovara, Hrvatske branitelje, ratne invalide, logoraše, roditelje, udovice i djecu poginulih i nestalih hrvatskih branitelja.

STOŽER ZA OBRANU
HRVATSKOG VUKOVARA

Braniteljski portal

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura