HTV-u se mora unaprijed platiti za „mačka u vreći“!


Hrvatska Radio Televizija

Svaki mjesec prema Zakonu o Hrvatskoj radioteleviziji svi koji posjeduju radio ili televizor dužni su plaćati pretplatu od 8o kuna – na neviđeno. Na taj način svake godine ova medijska kuća prikupi ogromne iznose, a oni koji plaćaju nemaju baš nikakve mogućnosti sudjelovati u kreiranju, predlaganju i ostalome što se tiče samoga programa.

Uz to, sve više ubacuju i u emisije ili filmove koje emitiraju i propagandne poruke, na čemu dodatno zarađuju. Ako ne platite mjesečnu pretplatu jedan mjesec šalju vam opomenu, a zatim ovrhu. Većina gledatelja smatra da je program relativno loš, nezanimljiv, a da u političkim emisijama uglavnom glavnu riječ uvijek vode jedni te isti-oni koji su na vlasti. Oporba se niti čuje niti sluša. Osobito su nezadovoljni hrvatski branitelji.

Emisija o Vukovaru, Škabrnji, Pakracu, Lipiku, Gospiću, Vinkovcima, Županji, Aljmašu...i brojnim drugim gradovima i mjestima koji su stradali u vrijeme Domovinskoga rata – ne prikazuju se. Ili se tu i tamo (površno) prikazuju iza ponoći. Ako je suditi po HTV-u onda u Hrvatskoj rata i agresije uopće i nije bilo. Razne poluzvijezdice s estrade imaju i dobivaju prostora koliko treba. Sve je po onome-što gore to bolje.

Pa, ako HTV tuži građane da im ne plaćaju mjesečnu pretplatu za nešto što uopće ne znaju što će gledati, onda bi i gledatelji trebali tužiti HTV kad nisu zadovoljni programom, kad vide da im za goleme novce podmeću „mačka u vreći“, itd., i tako redom. Osim toga, ako oni koji plaćaju pretplatu svaki mjesec primaju uplatnice i po Zakonu dužni su plati, onda neka HTV svakom pretplatniku koji plaća naknadu svake godine pošalje i izvješće – koliko je koja emisija koštala, koliko su platili redatelje, voditelje, glumce i tome slično. Ovako ispada- vi platite, a mi ćemo vam za 8o kuna mjesečno prikazati što hoćemo! Da nije smiješno, bilo bi žalosno.

Mladen Pavković

Braniteljski portal

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura