BRANKO BORKOVIĆ JASTREB:: ĆIRILICA U VUKOVARU NIKADA!


Branko Borković Jastreb

204. Brigada podržala je stožer za obranu Hrvatskog Vukovara.

Borković je večeras u dnevniku HRT izjavio da 204 Brigada podržava stožer za obranu Hrvatskog Vukovara. Na konferenciji za tisak Borković je izjavio:"Ćirilica u Vukovaru NIKADA- NI TADA" ! Vijest je objavljena na konferenciji za medije održanoj u prostorijama 204. brigade. Nakon što je Vlado Ilkić iz Stožera za obranu hrvatskog Vukovara podsjetio na sve korake koje je Stožer poduzeo kako bi bila donešena politička odluka o neuvođenju dvojezičnosti u Vukovar te na ignoriranje od strane Vlade, riječ je preuzeo Borković.

Možemo naslućivati da je to odvlačenje pažnje od stvarnog ekonomskog stanja i da im ovakvo stanje odgovara da izazivaju frustracije kod naroda - rekao je Borković i dodao kako ne želi da se ovakvo stanje radikalizira i iskoristi prigoda za nerješavanje vrućih problema, zbog kojih je vladajuća koalicija i preuzela vlast.'Hitler je donosio zakone i po zakonu ubijao ljude. Ako se mi građani ne usprotivimo donošenju zakona koji je nasilje nad vlastitim narodom i zloupotreba pozicija, onda smo jednako odgovorni', rekao je Branko Borković.

Borković je naglasio je kako hrvatska država službeno još uvijek, prema nalazima 'Manolićeve komisije', vukovarske branitelje smatra izdajnicima.

Ako se svi oni kunu da je temelj moderne hrvatske države obrana Vukovara, ako smo mi svi nelegitimni, onda su i oni nelegitimni.

Zapovjednik 204. brigade smatra kako se prvo trebaju riješiti odnosi Srbije i Hrvatske da bi se moglo govoriti o dobrosusjedskim odnosima i pravima nacionalnih manjina.

Braniteljski portal

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura