Stožer za obranu hrvatskog Vukovara demantira izjavu predsjednika Zavjeta za Hrvatsku gospodina Marka Lukića


Stožer za obranu hrvatskog Vukovara

Demanti izjave predsjednika Zavjeta za Hrvatsku gospodina Marka Lukića o sudjelovanju predsjednika Stožera za obranu hrvatskog Vukovara na tzv „Oluji 2“, odnosno predavanju Davora Domazeta Loše koje će se održati dana 09.03.2013. u Vukovaru

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara ovim putem demantira navode u izjavi gospodina Marka Lukića, koju su jučer i danas prenijeli neki tiskani i elektronski mediji, u kojoj se navodi da će predsjednik Stožera za obranu hrvatskog Vukovara Tomislav Josić govoriti na predavanju Davora Domazeta Loše, u organizaciji Zavjeta za Hrvatsku, dana 09.03.2013. godine u Vukovaru.

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara ostaje dosljedan svojim stavovima da neće podupirati niti promicati bilo koju političku opciju u zemlji, pa tako niti Zavjet za Hrvatsku kao političku stranku.

Slijedom navedenog obavješćujemo javnost da predsjednik Stožera za obranu hrvatskog Vukovara neće nastupiti na navedenom predavanju koje organizira Zavjet za Hrvatsku.

STOŽER ZA OBRANU
HRVATSKOG VUKOVARA
Broj: 39-2013.
Vukovaru 08.03.2013.

Braniteljski portal

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura