U Vukovaru predstavljena Oluja 2


Predstavljena OLUJA 2

Ne zanima nas vlast već prigoda da se služi hrvatskom narodu, rekao je Domazet Lošo izdvajajući dvije ključne točke strategije - proglašenje cijele Hrvatske "ekološkim dobrom“ i formiranje Ministarstva domovinske sigurnosti.

Danas je u Vukovaru Zavjet za Hrvatsku predstavio Domovinski stožer na čijem je čelu admiral Davor Domazet Lošo, koji je osnovan prije 10-ak dana u Zagrebu i dokument Strateška polazišta za oslobađanje Hrvatske od unutarnjeg agresora koji je prozvan Olujom 2, a ima zadatak kako je objasnio general Marko Lukić, predsjednik Zavjeta za Hrvatsku, obraniti hrvatske nacionalne interese.

Lukić je pojasnio kako je "hrvatski narod izložen unutarnjoj agresiji nesposobnih političkih elita, paraliziranog sustava, izbirokratizirane države, umreženim pravosudnim, bankarskim i medijskim lobijem koji radi pomutnju u državi", a ovaj dokument, tvrdi Lukić, daje mogućnost izlaza iz problema u savezu s narodom. Ravnatelj Domovinskog stožera Hrvatskog zavjeta, admiral Davor Domazet Lošorekao je kako je dokument s 22 zadaće "jedina cjelovita strategija koja je nakon Tuđmanove vizije ponuđena hrvatskom narodu“.

– Ne zanima nas vlast već prigoda da se služi hrvatskom narodu – rekao je Domazet Lošo izdvajajući dvije ključne točke strategije - proglašenje cijele Hrvatske "ekološkim dobrom“ i formiranje Ministarstva domovinske sigurnosti.


Dodao je da će ponuditi listu 12 ljudi za Europski parlament prema kriterijima poštenja, domoljublja i znanja.

Zdravko Tomac je istaknuo kako je riječ o "novoj političkoj snazi u Hrvatskoj koja je ponudila u svom programu jasnu alternativu sadašnjim i oporbenim i vladajućim političkim strankama“ i dodao kako Hrvatsku trebaju u Bruxellesu predstavljati „domoljubi koji su sve ovo vrijeme branili i brane istinu u Domovinskom ratu, a ne politički birokrati koji su i dosad pokorno slušali što se naređuje Hrvatskoj“. On drži kako "forumiranje hrvatskih nacionalnih interesa mora krenuti iz Vukovara". Govoreći o aktualnoj temi ćirilice u Vukovaru Lukić je zaključio i upozorio "i Beograd i Zagreb neka se ne igraju s Vukovarom i nametanjem onoga što je još prerano jer su još duboke rane u životu Vukovaraca".

Izvor: Večernji list

Braniteljski portal

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura