Stožer za obranu Hrvatskog Vukovara uputio otvoreno pismo Premijeru Zoranu Milanoviću


Stožera za obranu hrvatskog Vukovara

Stožer za obranu Hrvatskog Vukovara, zgrožen je posljednjim istupima premijera Milanovića, te od njega zahtijeva da odmah podnese neopozivu ostavku na svoju funkciju, jer to je najmanje što od njega očekuju Hrvatski građani, koji su mu dali mandat da Republiku Hrvatsku izvede iz ekonomske krize.

Gospodin Milanović nije dobio mandat da se posvađa i zarati sa cijelim Hrvatskim narodom, što on redovno čini, izmišljajući unutarnje neprijatelje: katoličku crkvu i biskupe, Hrvatske branitelje, nastavnike, HNS i Zdravka Mamića, sve političke stranke koje su po njegovom vrijednosnom sudu desno od njegove partije, a uspio se posvađati i sa medijima…

Gospodine Milanoviću Vašom izjavom da je u RH vođen građanski rat, i da Vam to sada spočitavaju crnokošuljaši je na tragu izjava pojedinih Vaših ministara koji u vladi RH vode anti hrvatsku politiku, a naročito je na tragu izjava svih političkih struktura iz Srbije a naročito su to teze aktualnog predsjednika Srbije Tomislava Nikolića. Od Vas smo doživjeli svakojakih izjava, pa nam samo nedostaje ona da se složite sa njim, da je Vukovar Srpski grad, a to će se desiti onog dana kad pokušate staviti ćirilične natpise u herojski Vukovar.

Pozivamo Vas i članove Vaše vlade, da zamolite uvaženog profesora povijesti Brunu Bergera iz Vukovine, da Vam održi sat povijesti, sa posebnim naznakama na Domovinski rat koji je zanemarivo malo zastupljen u knjigama iz povijesti naših osnovnoškolaca.

Hrvatski branitelji pitaju Vas, tko je to sa istoka dolazio u Hrvatsku, rušio naše gradove, ubijao nas i zarobljavao i vodio u logore diljem Srbije. Mi možda jesmo desno orijentirani, ali sigurno nismo crnokošuljaši.

Vaše izjave o građanskom ratu u Hrvatskoj u suprotnosti su sa Saborskom deklaracijom o Domovinskom ratu, te smatramo da bi ih trebalo analizirati i državno odvjetništvo.
I zato gospodine Milanoviću, građani RH su Vas izabrali da ih vodite na put blagostanja, ali Vi i Vaša vlada to očito ne znate i zato za bolje Hrvatsko sutra pozivamo Vas ODSTUPITE, predajte vlast boljima od Vas, dok još nije kasno.

S poštovanjem

STOŽER ZA OBRANU
HRVATSKOG VUKOVARA
Predsjednik
Tomislav Josić

Braniteljski portal

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura