Knin: Osnovan stožer Šibensko kninske županije "NE ĆIRILICI"


Osnovan stožer Šibensko kninske županije "NE ĆIRILICI"

Danas je u Kninu u udruzi Veterana 4gbr. osnovan županijski stožer za obranu "Hrvatskog Vukovara" Ne ćirilici u Vukovaru ni u cijeloj Hrvatskoj.

Prostorija udruge veterana 4.gbr. primila je danas izaslanstva 20 udruga hrvatskih branitelja iz cijele šibensko kninske županije.

Sastanak koji je bio u znaku zajedništva svih branitelja i istih stavova svih nazočnih,otvorio je predsjednik udruge veterana 4.gbr. Josip Bebek.

Konstruktivnim i operativnim sastankom, predloženi su predstavnici udruga koji će predstavljati sve udruge sa područja šibensko kninske županije .

Na kraju odrađenog sastanka izabrani predstavnici braniteljskog stožera dali su i priopćenje za tisak koji prenosimo u cijelosti.

Priopćenje:

Knin 21. ožujka 2013.godine

Danas 21.3.2013 godine održan je sastanak koordinacije udruga proizišlih iz obrambenog Domovinskog rata Šibensko kninske županije koji će predstavljati sve udruge proizišle iz Domovinskog rata.


-Predsjednik stožera:Josip Bebek
Članovi:
Josip Tabula
Damir Vučenović
Joško Ćevid
Mladenko Spahija

Stožer daje bezuvjetnu potporu "NE ĆIRILICI" u Vukovaru,te u drugim gradovima diljem Republike Hrvatske.

Da hrvatska policija bez razlike istražuje i sankcionira svaki incident koji rade građani RH.

Utvrditi točno mjesto prebivališta svih građana RH.

U potpisu: Stožer za potporu"NE ĆIRILICI" Šibensko kninske županije

Predsjednik Josip Bebek

Braniteljski portal

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura