UZBV za dan 26. ožujka nije sazvala tiskovnu konferenciju - Kruži mail o kojem članovi udruge neznaju ništa


Damir Jašarević - Dugi

Na temelju upita medijskih kuća o navodnom sazivanju tiskovne konferencije Udruge zagrebačkih branitelja Vukovara za dan 26. ožujka zahvaljujemo se svima koji su primjetili da naša Udruga ne stoji iza sazivanja navedene tiskovne konferencije te se o istome interesirali kod nas primjetivši da se ista ne saziva u našem prostoru, Ilica 5.

Naime, provjerom kod Tajništva Udruge i daljom provjerom da li netko tko je statutarni član naše Udruge ili ispunjava statutarne obaveze ima potrebu za tiskovnom konferencijom ustanovljeno je da takvoga nema i ne znamo zašto je upotrebljno ime naše Udruge osim da se radi o medijskoj podvali, a poglavito ako nema potpisa ispod istog.

Ujedno koristimo priliku da napomenemo da UZBV stoji iza svega što predstavlja nacionalne interese a poglavito one sadržane u Deklaraciji Hrvatskog Sabora o Domovinskom ratu, a što dokazujemo i sprovodimo u djelo našim svakodnevnim radom.


Molimo Vas da isto primite na znanje i ujedno se ispričavamo za eventualne neugodnosti koji su Vam proistekli iz opisanog.

Sa poštovanjem,

UZBV-Udruga zagrebačkih branitelja Vukovara
Ilica 5
10 000 Zagreb
Damir JASAREVIC, predsjednik UZBV

Braniteljski portal

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura