Priopćenje Stožera za obranu hrvatskg Vukovara-Odgovor potpredsjedniku Sabora RH Nenadu Staziću


Stožera za obranu hrvatskog Vukovara

Potpredsjednik Sabora RH Nenad Stazić u svom istupu na jučerašnjoj svečanoj sjednici istarske županije, između ostalog, rekao je i slijedeće:

"To što je za Istru samorazumljiv standard to predstavlja neprihvatljiv zahtjev za primitivne šovinističke mase udružene u kojekakve samozvane stožere kojima smeta dvojezičnost u Vukovaru. Hrvati su valjda jedini narod na svijetu s čak tri pisma – latinicom, ćirilicom i glagoljicom, s tim da bi nepismene neznalice i ti suvremeni barbari htjeli zabraniti uporabu jednog od njih", istaknuo je Stazić i dodao kako vjeruje da će vlada imati dovoljno odlučnosti da provede zakone ove zemlje.“

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara, osuđuje ovakav istup potpredsjednika Sabora RH Nenada Stazića i poručuje:

Navikli smo već na ovakve istupe predstavnika hrvatskih vlasti, u kojima je do sada prednjačio premijer Zoran Milanović, nazivajući Domovinski rat građanskim, nazivajući Hrvatsku slučajnom državom, nazivajući branitelje Vukovara ljudima bez hrabrosti i sl. Evo, sad smo dočekali i to da konačno i Nenad Stazić skoči na zadnje noge i ode korak dalje nazivajući nas šovinističkim masama, nepismenim neznalicama i suvremenim barbarima.
Sada je već potpuno jasno da je Stožer za obranu hrvatskog Vukovara jedina snaga koja je voljna i može oko sebe okupiti gotovo sve hrvatske domoljube, bez obzira iz kojeg dijela društva oni dolaze, te zajedno s njima jasno reći Milanoviću, Staziću i sličnima da im Hrvatska nije očevina i da se s interesima domovine neće nitko igrati.

Svjesni smo da ovim primitivnim postupkom gospodina Stazića vladajući u Hrvatskoj igraju na naše emocije kako bi isprovocirali reakciju s naše strane, ali su se prevarili. Mi imamo svoj Plan koji je, za razliku od njihovog Plana 21, i te kako provediv i realan i koji ćemo mi u cijelosti ispuniti,… korak po korak. Rukopis ovog njihovog „specijalnog rata“ nama je i te kako dobro poznat, jer sličnim rukopisom napisan je i Program SANU II.

Ovako bezobraznom izjavom Nenad Stazić iskazuje nedvojbeni prezir prema svim hrvatskim braniteljima i hrvatskom narodu koji je podnio golemu žrtvu u Domovinskom ratu, slijedom čega mu poručujemo slijedeće:

Gospodine Staziću, domovinu smo obranili i stvorili je mi, hrvatski branitelji, hrvatski narod i sirotinja, bez obzira koliko nepismeni i neobrazovani bili. Dali smo je u ruke vama i vama sličnima, koji ste je, ponašajući se kao bahati i pijani milijarderi, do temelja uništili, rasprodali i opljačkali više nego srbo-četnička vojska. Doveli ste hrvatski narod u takvo stanje da vam je u zadnje vrijeme glavna preokupacija i misija objasniti građanima kako najlakše mogu proglasiti osobni bankrot.

Kada se već ne sramite nas preživjelih branitelja Hrvatske, tada se, gospodine Staziću, sramite makar roditelja poginulih branitelja, sramite se djece poginulih branitelja, sramite se udovica poginulih branitelja,…jer mi svi skupa se sramimo što osoba poput vas može biti potpredsjednik Sabora Republike Hrvatske.

Ako u vama, gospodine Staziću, negdje u kutku vaše svijesti, ipak postoji malo morala i savjesti, tada se nadamo i očekujemo vašu ostavku na mjesto potpredsjednika Sabora RH. A ako se to ipak ne dogodi tada očekujemo od predsjednika Sabora RH da pokrene konzekvence protiv vas, da javno osudi vaš šovinistički istup i ogradi se od istog obzirom da ste u Poreču istupili kao njegov izaslanik.

I na kraju, gospodine Staziću, Stožer za obranu hrvatskog Vukovara vas poziva da budete naš gost 07. travnja u Zagrebu, te da okupljenim prosvjednicima pojasnite kako vi zapravo fantastično vladate ovom državom, a da su oni zapravo nepismeni i neobrazovani pa to ne mogu shvatiti i vidjeti sve blagodati koje nam je donijela vaša politika.

STOŽER ZA OBRANU
HRVATSKOG VUKOVARA
predsjednik: Tomislav Josić

Braniteljski portal

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura