Veterani 4.gbr obnovili obiteljsku kuću hrvatskog branitelja Jurice Mateljka


Humanitarna akcija Udruge Veterana 4. Gradijske Brigade

Udruga veterana 4. gardijske brigade-podružnica Dubrovačko Neretvanske županije danas je zajedno sa svojim prijateljima koji su zajedno s članovima Udruge sudjelovali na obnovi obiteljske kuće hrvatskog branitelja Jurice Mateljka te obiteljskim prijateljima i rodbinom sudjelovali na povratku dva člana ove obitelji u njihov dom.

Ovim činom završena je humanitarna akcija koju je pokrenula njihova Udruga, a koja je trajala dva mjeseca i u kojoj je izvršena sanacija i uređenje kuće u kojoj je stanovala obitelj Mateljak.

Veterani su se angažirali na graditeljskom uređenju kuće te uz pomoć raznih donatora na prikupljanju neophodnog namještaja i potrebitog materijala. Ukupna vrijednost volonterskih radova i raznih donacija može se procijeniti na 12 tisuća eura.

Akciji su se odazvali mnogi i teško ih je sve nabrojiti, a kojima u ime Udruge i obitelji zahvaljuju. Zahvaljuju se i gospođi Vinki koja ih je sve skupa počastila u znak zahvalnosti što su se svi skupa angažirali na ovoj hvale vrijednoj humanitarnoj akciji.

Izvor: Dubrovački vjesnik

Braniteljski portalBranitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura