Skandalozni propust - general Markč nije pozvan na obljetnicu Vojno-redarstvene operacije Maslenica (VIDEO)


Josip Klemm, predsjednik Udruge specijalne policije (Foto: Screen HRT)

Na obljetnicu Vojno-redarstvene operacije Maslenica nije pozvan nitko iz specijalne policije MUP-a,a poziv nije dobio niti general Mladen Markač. Specijalne policija je na Maslenici odradila ogromnu zadaću i podnijela veliki teret, rekao je večeras u Dnevniku 3 HRT-a Josip Klemm, predsjednik Udruge specijalne policije

Ministar obrane Ante Kotromanović, nakon današnje svečane akademije u povodu 20. godišnjice operacije "Maslenica '93", izrazio je zadovoljstvo što je na svečanosti bio i general Ante Gotovina, jedan od zapovjednika te operacije koji, kako je rekao, kao slobodan čovjek može biti na čelu svih nas kao i '93. godine.

"Drago mi je da smo danas svi skupa ovdje i drago mi je da je general Gotovina tu kao slobodan čovjek koji može biti na čelu svih nas kao i '93. godine", rekao je novinarima ministar Kotromanović nakon svečane akademije održane danas u Zadru u povodu obilježavanja Maslenice.

General Gotovina, na pitanje novinara kako je doživio poruke državnih čelnika na današnjoj svečanoj akademiji u Zadru, odgovorio je da su mu se svidjeli njihovi govori jer su, kako se rekao, "usmjereni k budućnosti".

General Gotovina također je rekao kako mu je drago što je danas mogao susresti mnoge branitelje s kojima je sudjelovao u operaciji Maslenici 1993. godine.

No nije se mogao susresti general Mladen Markač, više o tome u video prilogu iz Dnevnika3 HRT-a.

HRT: Dnevnik3, 22. siječnja 2013.

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura