"Od prijatelja za prijatelje"


"Od prijatelja za prijatelje"SISAK/PETRINJA - Veterani izvidničke satnije, 2.gardijske brigade „Gromovi" organiziraju humanitarni koncert pod nazivom „Od prijatelja za prijatelje". Koncert će biti održan 19.travnja s početkom u 20 sati u sportskoj dvorani „Brezovica" u Sisku. Ističu kako se za ovaj koncert pripremaju već više od godinu dana.

Kako nam je istaknuo Marijan Vidović, koncert je organiziran u svrhu pomoći članovima obitelji pripadnika 2.gardijske brigade „Gromovi" koji su u teškoj financijskoj situaciji.

„Imamamo par naših pripadnika koji imaju tešku financijsku situaciju, te imamo dječicu pripadnika koji više nije s nama. Stoga smo odlučili organizirati ovaj humanitarni kocert jer smo i prije međusobno skupljali novac kako bi im pomogli", istaknuo je Vidović.
Nino Masulin se zahvalio Sisačko moslavačkoj županiji što su im besplatno ustupili sportsku dvoranu za održavanje ovog humanitarnog koncerta. Istaknuo je kako 19.travnja očekuje punu sportsku dvoranu.

„Ovo vjerojatno neće biti prvi koncert s kojim nastojimo i dalje pomagati hrvatskim braniteljima koji su u teškoj financijskoj situaciji. Već smo dvije godine uključeni u pomaganje našim suborcima u okvirima naših mogućnosti. Ipak su to naši prijatelji s kojima smo bili u ratu i nismo se mogli oglušiti na njihove probleme", istaknuo je Masulin.

Istaknuli su kako bi voljeli najmanje prikupiti 50 tisuća kuna koji će darivati obiteljima svojih suboraca. „Imamo super koncert i kako su jako dobri izvođači, a uz sve to novac ide u prave ruke", istaknuli su članovi 2.gardijske brigade „Gromovi".
Kažu kako je ovo bilo najmanje što su mogli učiniti, te vjeruju kako će se što više ljudi odazvati na ovaj humanitarni koncert. Na koncertu nastupaju Jelena Rozga, Jole, Neno Belan, Ivan Zak, te grupe E.T. i Rusway.

Ulaznice po cijeni od 50 kuna možete kupiti u: Caffe bar „Tale" (Sisak), Caffe bar „Default" (Sisak), Pizzeria „H20" (Glina), Caffe bar „Croatica" (Petrinja) i Pizzeria „Lucija" (Petrinja) kao i u Turističkoj zajednici grada Petrinje. Ulaznice ćete moći kupiti i na blagajni na sam dan koncerta.
www.portal53.hr

Pogledajte fotogaleriju:

 

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura