Hrvatski branitelj pješačit će od Đurđevca do Zagreba


Hrvatski branitelj Siniša Miljan

Nakon što je u znak potpore Mihajlu Hrastovu pješačio od Zagreba do Karlovca, hrvatski će branitelj 11. listopada ponovo krenuti na put, ovaj put još duži. Pješačit će od Đurđevca do Zagreba kako bi dao podršku svim zatvorenim i osuđenim braniteljima; svoj će dolazak tempirati tako da stigne na braniteljski prosvjed koji se 12. listopada održava na Zrinjevcu.
- Drage Hrvatice i Hrvati, dođite u petak 12.10 u 12:00 na Zrinjevac i dajmo podršku našim zatvorenim i osuđenim braniteljima. Ja ću, usprkos svom lošem zdravstvenom stanju, krenuti iz rodnog mjesta generala Markača. Krenut ću iz Đurđevca 11.10 oko 10:00 kako bih stigao 12.10 na Zrinjevac u 12:00. Ova potpora braniteljima neće biti politička nego dobronamjerna, kako ih nebi osuđivali na zatvorske kazne, a također kako bismo doveli naše branitelje u Hrvatsku - rekao je Miljan i dodao kako će iz Novske navodno pješice krenuti veća skupina branitelja.

Podsjetimo, hrvatski branitelj Siniša Miljan u rujnu je otpješačio dionicu Zagreb-Karlovac u znak potpore Mihajlu Hrastovu, hrvatskom branitelju osuđenom na 4 godine zatvora zbog ubojstva 13 neprijateljskih vojnika. Iako i sam u teškom fizičkom stanju zbog štrajka glađu kojeg je tek nedavno prekinuo, Miljan je pješačenje izdržao. Po dolasku u Karlovac s Koranskog mosta je otišao na igralište NK Karlovac gdje je bio održan turnir u nogometu u kojem su sudjelovali Udruga Specijalne jedinice policije 'Grom' Karlovačke županije i Udruga Specijalne policije iz Domovinskog rata.

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura