Vratite na posao ravnatelja škole i hrvatskog branitelja koji je dobio otkaz jer je izložio fotografije Gotovine i Markača


UBIUDR Podravka

Udruga branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke(UBIUDR) traži da se prof. Krešimir Mihajlović, bivši ravnatelj Osnovne škole Petra Zrinskog u Zagrebu, koji je početkom godine dobio otkaz, i završio na ulici, odmah vrati na svoje radno mjesto.

Naime, ovog dugogodišnjeg časnog prosvjetnog djelatnika smijenili su dužnosti ravnatelja, jer je u školi u kojoj je radio postavio plakat s fotografijom hrvatske zastave i hrvatskih generala Ante Gotovine i Mladena Markača, te napisao „Hrvatski mučenici, od pobjede, preko istine do pravde“, te je dao izložiti pločicu s natpisom „I tko zemlju ljubi nitko neće biti rob.“

To je bio dovoljan razlog da Mihajlovića po iznimno brzom postupku smjene, odnosno da mu zbog toga daju čak i – otkaz, ne obazirajući se ni na to da ima šesteročlanu obitelj, i da mu je tim nesvakidašnjim (sramnim) činom ugrožena životna egzistencija. Sada kad su hrvatski generali na slobodi, kad se pokazalo da je ravnatelj Osnovne škole Petra Zrinskog pravilo učio djecu, prije svih, Ministarstvo prosvjete, kulture i športa, treba se ispričati za sve nevolje koje su mu nanijete, i vratiti ga natrag na njegovo radno mjesto.

Ovaj čovjek bio je i hrvatski branitelj, ranjavan u obrambenom Domovinskome ratu, pa nas čudi da na njegove nevolje nije reagiralo i Ministarstvo branitelje, koje toliko skrbi o onima koji su bili prvi kad je trebalo.

Mladen Pavković, predsjednik Udruge branitelja Podravke (UBIUDR)

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura