Poziv na press konferenciju ZV


Božićni sajam braniteljskih zadruga i udruga

Pozivamo Vas na press konferenciju u srijedu, 12. prosinca 2012. godine, u 11,00 sati u dvorani Klub izlagača, Južni ulaz, I kat, Zagrebački velesajam, Avenija Dubrovnik 15 povodom Božićnog sajma branitelja.

Sajam organizira Udruga branitelja Domovinskog rata Zagrebački velesajam u suradnji s HKUD „Željezničar“ iz Zagreba, a pod pokroviteljstvom Ministarstva branitelja Republike Hrvatske i Grada Zagreba - Gradski ured za zdravstvo i branitelje.

Bit će to prilika da se braniteljske udruge i zadruge okupe na jednom mjestu, te uz civilne udruge i obiteljska poljoprivredna gospodarstva predstave izvorne hrvatske proizvode, suvenire, stare zanate i ostale djelatnosti.

Osim mogućnosti kupnje prigodnih poklona po povoljnijim cijenama, posjetitelje sajma očekuje bogat kulturno-umjetnički program uz nastupe mnogobrojnih kulturno-umjetničkih društava, kazališnih družina i artističkih grupa te poznatih imena hrvatske estrade.

U božićno raspoloženje uvest će nas pater Zvjezdan Linić predavanjem u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma s temom „Božić ima nade“.

Molimo da Vaš dolazak potvrdite na e-mail: press@zv.hr ili nmrden@zv.hr
Radujemo se Vašem dolasku i srdačno pozdravljamo.

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura