Zadruga branitelja Studium ponudila dnevnim tiskovinama tisak plakata "Lijepa naša"


Plakat "Lijepa naša" - Zadruga branitelja Studium

Zagreb, 15. siječnja 2013. - Zadruga branitelja Studium ponudila dnevnim tiskovinama za objavu povodom današnjeg dana i međunarodnog priznavanja Republike Hrvatske. No nitko nije pozitivno odgovorio na ponudu te ćemo ga 24. siječnja postaviti u obliku jumbo plakata na uglu Držićeve i Branimirove ulice u Zagrebu.

Poštovani,

u prilogu je plakat koji je Zadruga branitelja Studium ponudila dnevnim tiskovinama za objavu povodom današnjeg dana i međunarodnog priznavanja Republike Hrvatske. No nitko nije pozitivno odgovorio na ponudu te ćemo ga 24. siječnja postaviti u obliku jumbo plakata na uglu Držićeve i Branimirove ulice u Zagrebu.

No osim plakata objaviti ćemo i popis portala i web stranica na kojima se plakat može preuzeti i isprintati. Stoga vam predlažemo da se i vi nađete na tom popisu.

Ukoliko od vas dobijemo pozitivan odgovor i obavijest kako prihvaćate objavu plakata poslat ćemo vam verziju za ispis u A3 i A4 formatu. Rok za vaš odgovor je ponodjeljak, 21. siječnja do 12.00 sati nakon čega jumbo plakat ide u digitalni tisak s vašim ili bez vašeg naziva portala ili web.

Objavljivanje i tisak plakata, koji smo autorski zaštitili, bez našeg znanja u bilo kojem vidu nije dozvoljen.

Pozdrav,

Žarko Delač
info@zb-studium.hrPlakat u prilogu možete preuzeti OVDJE
PrilogSize
Lijepa nasa_Studium_plakat.jpg760.79 KB

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura