HRVATSKE OBRAMBENE SNAGE - Priopćenje za javnost


Hrvatske obrambene snage

Ovim putem mi Dragovoljci Hrvatskih obrambenih snaga, od branitelja Vukovara do Dubrovnika, podržavamo najavljeni prosvjed stožera 02.02.2013 godine u Vukovaru. Isto tako, pozivamo sve hosovce, domoljube, hrvatske branitelje da dođu, da pokažemo da simbol Domovinskog rata nije pao niti će biti okupiran ćirilicom, nepravdom.

Svi 02.02.2013 u vukovar, sve što hrvatski diše. Ne dozvolimo da na ovčari piše čirilica, pismo onih koji su klali i ubijali, pismo onih koji su otvarali koncentracijske logore diljem omražene srbije, silovanja, torture i mučenja na tisuće hrvata i onih koji su bili protiv velikosrpske agresije.
Ovo je nastavak iste te agresije, ali na podmukli način. danas kada se treba misliti na budućnost, na zapošljavanje nezaposlenih, pokrenuti gospodarstvo, danas su nametnute nam teme: ćirilica, gay parade, partizani i ustaše, lažni hrvatski branitelji itd itd. u isto vrijeme, zatvaraju se firme, ljudi na ulicu, glad sve češća u hrvatskoj, sve bliže svima samo ne njima, onima koji vladaju.

Sve političke elite i vlasti moraju znati da postoji granica, sve, ni jedna nije nevina. Tisuću braniteljskih udruga, 800 sindikata, pojedinci puni sebe, a hrvatski narod i branitelji na meti. političari prodaju sve. organizirani kaos.
Dok se ne skupi hrvatsko zdravo tkivo, ništa od pravde. Sjetimo se i veljka marića i svih onih branitelja koji su u zatvoru, sjetimo se i onih koji su umrli u zatvoru, nevini, poput generala hv đure brodarca. Dokle? a mi njemi, gluhi, sljepi…

Jedino istinski hrvatski branitelj može promijeniti sadašnje stanje, dragovoljac koji je 91' bezrezervno stao na branik domovine s puškom u ruci i krunicom oko vrata. 2.2.2013 svi u vukovar, svi uz stožer, pokažimo da nas ima, svima koji ne vole ili ne žele hrvatsku. poručimo vladajućima i svim političkim strankama da je dosta. Dosta ponižavanja, uhićenja, privatizacijskih pljački, ministara iz srbije koji se sprdaju nama hrvatima treba poručiti, politički, da ostanu u beogradskom pašaluku i da jedu govna. Sve ratove započeli, sve izgubili i još uvijek imaju pretenzije na tuđe teritorije. Užas.
Tražimo ukidanje zakona o oprostu, istragu svih privatizacijskih pljački, hrvatsku po mjeri hrvata, a ne lopova, udbaša, četnika i raznih koorporacija koje pljačkaju hrvatski narod. banke su najbolji primjer. potrajalo bi nabrajanje nepravde, potrajalo.

Kažimo dosta 02.02.2013 u vukovaru. za početak ne ćirilici…

DAMIR MARKUŠ ''KUTINA''

Izvor: dragovoljac.com

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura