Dramatično pismo upućeno ministrici Milanki Opačić-Hoće li ministarstvo reagirati?


djecak_franjo.jpg

Poštovana ministrice koristim priliku da Vam se obratim i priopćim nažalost egzaktnu činjenicu transparentne neprofesionalnosti i radne neučinkovitosti mjerodavnih iz Centra za socijalno staranje u Kninu i Benkovcu koju sam kao novinar Crne kronike Jutarnjeg lista uočio u predmetnom slučaju "Ovrha nad djetetom " a riječ je o maloljetnom četverogodišnjem djetetu Franji Krišto iz Knina.

Dramatično pismo upućeno ministrici Milanki Opačić

Štovana ministrica M.Opačić

Poštovana ministrice koristim priliku da Vam se obratim i priopćim nažalost egzaktnu činjenicu transparentne neprofesionalnosti i radne neučinkovitosti mjerodavnih iz Centra za socijano staranje u Kninu i Benkovcu koju sam kao novinar Crne kronike Jutarnjeg lista uočio u predmetnom slučaju "Ovrha nad djetetom " a riječ je o maloljetnom četverogodišnjem djetetu Franji Krišto iz Knina.

Problem je već bio medijski obrađen s prikazanim audio-video zapisom odvođenja djeteta majci u nepoznato.
Da,u nepoznato jer skoro mjesec dana od tog slučaja obje službe u Kninu i Benkovcu ili ne znaju ili ne žele otkriti adresu djetetove majke / po mojim izvorima živi u Benkovcu/ i shodno sudskoj odluci ista ne želi nakon deset dana koliko je određeno za svakoga roditelja,dijete vratiti na tzv. druženje s ocem.

U tu svrhu.otac i stric od djeteta zajedno s odvjetnikom već danima uzaludno obilaze kninski ured dok im se iz Benkovca kada čuju tko ih zove,ignoriraju pozivi i "lopta" ih se od osobe do osobe kojih u principu nema ili su "poslovno zauzete ili odsutne".

Po svemu viđenom-očiti nemar,Stoga Vas štovana ministrice informiram da je riječ o izrazito kompleksnom i jako nategnutom slučaju koji ponovno može eskalirati s neželjenim posljedicama,te je krajnje vrjeme
da taj predmet padne u doslovno nečije jako čvrste ruke.

S izrazima osobitog štovanja,novinar Jutarnjeg lista.

Željko Huljev!

Braniteljski portal pisao je i objavio tekst i VIDEO - dramu i užas nasilnog, uz primjenu policijske sile i neprofesionalnosti socijalnih radnika,odzimanja četverogodišnjeg djeteta Franje Kristića iz Knina što možete vidjeti na priloženom linku.

Upoznati sa ovim nemilim slučajem kao i nastavkom istog upozoravamo resorno ministarstvo i sve institucije Vlade RH da ovaj slučaj ne bi eskalirao i da se ne bi dogodile neželjene tragične posljedice.

UŽAS U KNINU: Scene užasa i demonstracije sile policajaca ,nesposobnost socijalnog sustava -(NOVI DETALJI) (VIDEO)
http://www.braniteljski-portal.hr/sadrzaj/izdvojeno/19909

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura