PROSVJED PREKO 50 TISUĆA BRANITELJA U ZAGREBU (FOTO-VIDEO - AŽURIRANO)


Prosvjed_ne_cirilici_zagreb

Braniteljski portal svojim čitateljima koji nisu u mogućnosti osobno sudjelovati na današnjem prosvjedu, prenosi tijek cijlokupnog događaja(FOTO I VIDEO).

Nešto više od sat vremena prije početka samog prosvjeda, Trg Josipa Bana Jelačića je već bio prepun ljudi koji su stigli iz svih krajeva Hrvatske kao i iz vana....

Skup protiče u mirom raspoloženju i popraćen je domoljubonom glazbom...

Prosvjed je započeo audio snimkom Siniše Glavaševića iz okupiranog Vukovara 1991. Kompletan program vodio je Velimir Bujanec.
Kao što tri prsta nisu znak svetog trojstva, tako je ćirilica znak da nije prestala agresija prema ovim prostorima, rekao je fra Ante Perković, vukovarski franjevac koji je tijekom domovinskog rata vrijeme proveo sa svojim Vukovarcima u okupiranom Vukovaru. Na Trgu Bana Jelačića u glavnom gradu svih Hravata danas se vidio ponos, dostojanstvo i zajedništvo hrvatskih Branielja, svih onih koji su došli na miran i dostojanstven način dati potporu Stožeru za obranu hrvatskog Vukovara.Tomislav Josić pozdravio je sve koji su došli dati potporu stožeru za obranu Hrvatskog Vukovara i pozvao ih na mir i dostojanstvo kako i priliči hrvatskim braniteljima..
Proglas stožera za obranu hrvatskog Vukovara pročitao je pjesnik Ante Nadomir Tadić Šutra..(FOTO-VIDEO)

Po mnogim pokazateljima kao i procjeni stožera, na Trgu se okupilo više od 50.000 hrvatskih domoljuba, među kojima je bio veliki broj mladih ljudi, srednjoškolaca i studenata koji su došli dati potporu Stožeru za obranu hrvatskog Vukovara.

Prosvjed je protekao vrlo dostojanstveno, mirno kao što to i doliči onima koji su branili i odbranili RH.


Uskoro cijeli (VIDEO)

Braniteljski portal

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura