Moja kolumnica


 Cijela Hrvatska na internetu - traži se famozni registar, a nema ga!

Tuga je zavladala u cijeloj radoznaloj naciji Hrvatskoj,nema više ukradenog polovnjaka tzv. registra branitelja?!

Potrošilo se nema više,kako obnoviti polovni NEZAKONITO I PROTIVNO HRVATSKOM USTAVU ILEGALNO UKRADEN i OBJAVLJEN  registar dovoljan onima koji su dokoni i nemaju drugog posla osim  kopati po tuđim sudbinama da bi se mogli naslađivati I UPRAŽNJAVATI SVOJE TRULE SVAKODNEVNICE.

Što će sada raditi oni koji se nikada neće moći pomiriti sa tim da su među njima(HRVATSKI BRANITELJI) oni koji su srušili njihove snove jednoumne komunističke tvorevine i pretvorili je u Neovisnu Državu HRVATSKU.

Evo su im danas ti isti kriminalci servirali da mogu donirati novce da bi ponovo mogli pristupiti tzv.registru, i oni će sigurno u ovoj krizi posegnuti za svojim lisnicama i natrpati džepove onima koji upravo i čekaju lakovjerne needucirane nostalgičare za prošlim svršenim vremenima pa će im ponovo ponuditi zadovoljštinu na nekoliko dana i ponovo ih tražiti da posegnu za svojim lisnicama.

Sramotno nizak i ponižavajući čin IT kriminalaca koji koriste narod koji se u obrambenom ratu izborio za svoju neovisnost pobjedivši srbočetničkog agresora, da se bogati upravo na imenima onih koji su ginuli za Hrvatsku.

Nemoralnosti nema kraja, za sve ovo netko će debelo odgovarati ako ne pred sudom onda pred sudbinskom pravdom sigurno.

 

 

 

je/ž

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura