Darinko Kosor: HSLS za objavu registra, ali ne kako je to učinjeno u medijima


HSLS Darinko KosorILOK , 9. travnja 2010. (Hina) - Hrvatska socijalno-liberalna stranka (HSLS) zauzima se za objavu Registra hrvatskih branitelja, ali ne na način na koji je to proteklih dana učinjeno u medijima, istaknuo je na konferenciji za novinare predsjednik HSLS-a Darinko Kosor.
Po njegovim riječima braniteljski registar nije danas glavno pitanje u Hrvatskoj, nego je to teško gospodarsko stanje i pronalaženje načina da se iz nje iziđe.
"HSLS je odgovoran koalicijski partner i stoga smo još prije nekoliko mjeseci izradili vlastit program mjera izlaska iz gospodarske krize i o njemu smo obavijestili našega glavnog koalicijskog partnera HDZ, a ovih dana ćemo ga predstaviti i javnosti objavom u jednim dnevnim novinama", kazao je.
Cilj HSLS-a je da na iduće lokalne izbore ta stranka iziđe samostalno jer, kako je Kosor naveo, HSLS ne želi biti "priljepak bilo koje političke opcije - ni lijeve, ni desne".
Podsjetio je kako stranka uskoro obilježava 21. obljetnicu osnutka, poručivši kako je HSLS svakih deset godina odigravao važnu ulogu u političkoj demokratizaciji Hrvatske, te je uvjeren da je pred strankom uspješno razdoblje.
Darinko Kosor u Iloku je nazočio obilježavanju 10. obljetnice osnutka iločkoga HSLS-a.
(Hina)

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura