Feliću od šoka i stresa pozlilo u policiji, odvezla ga Hitna


KARLOVAC - Premetačina stana i obavijesni razgovori, na koje je zbog sumnje u objavu registra branitelja morao ići posljednjih dana, bili su, izgleda, prevelik stres za djelatnika MORH-a Enesa Felića. Nakon gotovo petosatnog pregleda oduzetog mu računala, zgradu Policijske uprave karlovačke jučer je nešto prije 17 sati napustio u kolima Hitne pomoći. Netom prije potpisivanja službenog zapisnika, pozlilo mu je najvjerojatnije zbog pada tlaka, te se srušio i u padu udario glavom. Neslužbeno se doznaje da mu zdravlje ipak nije ozbiljnije ugroženo i da je riječ samo o posljedici šoka i stresa kojem je izložen. Njegov odvjetnik nakon završetka saslušanja nije otkrivao detalje. Tek je izjavio kako je sada poznato da je Felić u policiju pozivan samo kao "građanin". Idući tjedan nastavlja se pregled oduzete računalne opreme preostalo troje bivših djelatnika MORH-a. Riječ je o Dijani Marković, Martinu Bariću i Davoru Stišćaku, za koje policija također smatra da bi mogli imati veze s nestankom originalnog CD-a s popisom branitelja iz karlovačkog Ureda za obranu.
- Dosad su pronađeni neki dokumenti koji ni u kojem slučaju ne bi smjeli biti u vlasništvu privatnih osoba. No više od toga ne mogu vam reći dok traje istraga - rekao nam je jučer poslijepodne kratko glasnogovornik policije Krunoslav Borovec, ne želeći kazati vode li dosadašnja saznanja u pravcu utvrđivanja nečije kaznene odgovornosti. Felićev odvjetnik Žaja jučer je ustvrdio kako vjeruje da se u policijskom postupanju proteklih dana mogu naći elementi protupravnog postupanja. Njegov klijent, naime, nije dobio nikakav nalog ni za saslušanje u srijedu, ni za jučerašnji razgovor u PU karlovačkoj.D.Kundić

glas-slavonije.hr

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura