Eskluzivna slika odluke Žalbenog vijeća s originalnim potpisima Ante Gotovine i Mladen Markača: Pravda je vraćena u ravnotežu!


Eskluzivna slika odluke Žalbenog vijeća s originalnim potpisima Ante Gotovine i Mladen Markača

Hrvatski svjetski kongres s velikom radošću pozdravlja pravomoćnu presudu Haškog suda, kojom se oslobađaju hrvatski generali Ante Gotovina i Mladen Markač od prvostupanjske optužbe za sudjelovanje u udruženom zločinačkom poduhvatu, odnosno odgovornosti za zločine počinjene nad srpskim civilima tijekom i nakon vojno-redarstvene operacija „Oluja“.

Drugostupanjskom presudom u slučaju Gotovina-Markač Međunarodni kazneni tribunal potvrdio je da je Hrvatska vojska legitimno oslobodila veliki dio hrvatskog državnog teritorija, koji je bio okupiran od strane srpskog agresora i paravojnih četničkih postrojbi.

Hrvatski svjetski kongres i dalje će se nastaviti boriti za istinito i dostojanstveno prikazivanje novije hrvatske povijesti, posebice obrambenog Domovinskog rata za slobodu i neovisnost hrvatskog naroda. Žrtvu onih osoba koje su branile i oslobodile našu domovinu ne smijemo i nećemo zaboraviti. U tom smislu najavljujemo i naše buduće aktivnosti za ostvarivanje pravde za BiH-šestorku.

Izvor: http://www.icty-injustice.org/pravda-je-vracena-u-ravnotezu

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura