Mala liga viseće kuglane hrvatskih branitelja- sezona 2012


Mala liga viseće kuglaneBjelovar, 15. travnja 2012. - Mala liga viseće kuglane branitelja središnje Hrvatske ove godine ulazi u četvrtu sezonu. U ligi će sudjelovati 11 ekipa iz Topuskog, Maksimira, Generalskog Stola, Dubrave, Bjelovara, Petrinje i Susedgrada. Ukupno će kroz 11 ekipa kroz ligu proći oko 100 branitelja, invalida i žena te još oko 150 volontera u dobi od 14 do 60 godina koji će pomoći oko suđenja, prihvata i smještaja sudionika lige te brige o svim važnim detaljima da se druženje i natjecanja održe po protokolu i dogovorenim pravilima.

Prva dva kola lige održat će se 21. travnja u Topuskom na platou ispred hotela Toplica kada će domaćini biti članovi ekipa UHVIDR-a Topusko i ekipa Žene branitelja Topuskog. Treće kolo biti će u zagrebačkoj četvrti Maksimir 05. svibnja, četvrto kolo 02. lipnja u Generalskom Stolu, peto kolo 17. lipnja u zagrebačkoj četvrti Dubrava. Posljednja dva kola prije ljetne stanke održat će se u Bjelovaru.

Nakon ljetne stanke u Petrinji će se održati 8. i 9. kolo prvog dana mjeseca rujna dok će 10. kolo biti u Susedgradu 29. rujna. Kao i prošle sezone nazanimljivije kolo lige, ono posljednje 11. održat će se u organizaciji Hrvatskih ratnih veterana na području bjelovarsko-bilogorske Županije u mjestu koje odredi organizator posljednjeg kola.

Prošle godine bilo je to na prostoru Bjelovarskog sajma u Gudovcu gdje je održano jedno od nazanimljivijih natjecanja u povijesti lige jer su rezultati do same završnice bili izjednačeni pa je ekipa UHVIDR-e Susedgrad tek na samom kraju osvojila pobjednički pehar lige.

 

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura