General Gotovina poslao je poruku rukometašima uoči utakmice


General Gotovina pokretač reprezentacije

Stepančić: 'To nas je podiglo! Sinoć nitko protiv nas ne bi imao šanse!'

Hrvatski rukometni reprezentativac Luka Stepančić otkrio je da je tajnovitu SMS poruku koja je "digla" cijelu reprezentaciju uoči susreta s Francuzima poslao general Ante Gotovina!

Prije utakmice stigla je poruka našeg generala Gotovine i to nas je toliko podiglo i mislim da je bilo tko bio s druge strane da ne bi imao šanse - rekao je Stepančić, a objavila je Antena Zagreb.

Podsjetimo, nakon uvjerljive pobjede nad Francuzima, trener Slavko Goluža je kazao: "Čestitam mojim igračima. Ostali smo skoro bez pola ekipe, ali nema veze. Dobili smo jednu poruku prije utakmice i to je diglo još više ove dečke. Toj osobi posvećujem ovu pobjedu, kao i svim ljudima u Hrvatskoj, svim onima koji su vjerovali u nas."

Ali tajnoviti Goluža nije htio otkriti o kome se radi.

Neslužbeno doznajemo da se Goluža nedavno fotografirao s Gotovinom i poklonio dres reprezentacije generalu. Iz krugova bliskih rukometnoj reprezentaciji doznajemo kako izbornik to nije htio otkriti javnosti zbog negativnih komentara koji su se pojavili nakon njegove izjave na Olimpijskim igrama poslije pobjede nad Srbijom. - Ne mogu se tome oteti, ali svaka misao o utakmici me podsjeća na film The Storm (Oluja) - rekao je tada Goluža. Na njegovu izjavu burno je reagirala i Angelina Jolie.

Izvor: Jutarnji list

B.P.

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura