Branitelji liječeni od PTSP-a Virovitičko-Podravske županije na memorijalnom maratonu Maslenica 2010


DA SE NE ZABORAVI
Udruga branitelja liječenih od PTSP-a Virovitičko-podravske županije i ove godine prisjetila se poginulih Hrvatskih branitelja koji su svoje živote prije 17.godina položili na oltar Domovine,braneći i oslobađajući Zadarsko zaleđe i spajajući sjever i jug Hrvatske.Ispred udruge maraton su trčali Ivan Benković izOrahovice koji je ujedno i učesnik akcije Maslenica,Zlatko Milošević iz Nove Bukovice i Pavo Tutenov iz Slatine.Prije starta zajedno s predsjednikom udruge položeni su vijenci i zapaljene sviječe kod spomen obilježja u Kašiču.Sva tri maratonca istrčala su maraton dužine 1640 metara od Maslenice preko Posedarja do Novigrada,te postigli zavidne rezultate,tako je Zlatko Milošević u kategoriji 60-64 osvojio drugo mjesto,Pavo Tutenov u kategoriji 40-44 treće mjesto i Ivan Benković u kategoriji 40-44 peto mjesto.
Ovo je najmanje što možemo učiniti njima u čast,tu dionicu od Maslenice do Novigrada prolazimo u miru sječajući se naših branitelja.
Trčeći ovu dionicu dajemo do znanja svima da se hrvatske branitelje,nikada ne smije zaboraviti,jer ovim maratonom odajemo počast našim suborcima i prijateljima koji su svoje živote dali kako bi smo mi danas uživali u slobodi,rekli su naši maratonci ulazeći u cilj.
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minkila

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura