Koncert za generala Mladena Markača u Đurđevcu


Koncert za generala Mladena Markača u ĐurđevcuU srijedu, 2. svibnja u 20 sati na središnjem trgu u Đurđevcu, a u povodu rođendana general pukovnika Mladena Markača, bit će održan veliki koncert s nazivom "Generalu, s ljubavlju" na kojm će nastuputi: Đuka Čaić, Mladen Kvesić, Vertigo, Mladen Medak Gaga, Đurđevčice, Franjo Barić, Trio Janči, Kostadinka Velkovska i Toni Eterović i brojni drugi. Voditelji će biti Marinko Ivanišević i Božidarka Šignjar. Prije koncerta održat će se svečani mimohod hrvatskih branitelja od Peski do župne crkve, a nakon toga i sveta misa. Inicijativu za ovo događanje dala je Udruga branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke(UBIUDR), a uz nju organizatori su i Udruga specijalne policije Domovinskog rata Republike Hrvatske i Udruga I. hrvatski redarstvenik Koprivničko – križevačke županije.
U slučaju lošeg vremena, koncert će se održati u Sportskoj dvorani, a ulaz je slobodan.
- Bit će to još jedna prigoda da skrenemo pozornost na hrvatske generale, a osobito Mladena Markača, te da se prisjetimo onih koji su bili među prvima kad je trebalo- specijalnu policiju, koji su dali izniman doprinos tijekom Domovinskoga rata - rekao je Mladen Pavković, predsjednik UBIUDR Podravka, čijom je zaslugom prije nekoliko mjeseci održan i uspješan humanitarni koncert u Koprivnici s nazivom "Svi za jednog, jedan za sve".

UBIUDR PODRAVKA

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura