BRANITELJSKI PORTAL POZIVA:SUTRA 8 SVIBNJA ZA ROĐENDAN GENERALA MLADENA MARKAČA GORITI ĆE KNINSKA TVRĐAVA!


BRANITELJSKI PORTAL I PRIJATELJI ORGANIZIRAJU BAKLJADU NA KNINSKOJ TVRĐAVI GENERALU MARKAČU ZA ROĐENDANBRANITELJSKI PORTAL I PRIJATELJI ORGANIZIRAJU BAKLJADU NA KNINSKOJ TVRĐAVI GENERALU MARKAČU ZA ROĐENDAN -Na 57. rođendan generala Mladena Markača goriti će kninska tvrđava.
Braniteljski portal i prijatelji organiziraju spektakularnu bakljadu na sam rođendan generala Mladena Markača koji se nevin nalazi u zatvoru Haškog Tribunala.

Ovaj spektakularni način čestitanja rođendana hrvatskim generalima koji se nevini nalaze u Haškom zatvoru, prošle su godine pokrenuli, UHBL-PTSP "Tvrđava Knin,Udruga Zavjet i Braniteljski portal.

Ponovno kao i za 52 rođendan generala hrvatske vojske Ante Gotovine koji se također nevin nalazi u Haškom zatvoru, Braniteljski portal i prijatelji odaslat će spektakularnu čestitku sa kninske tvrđave koja je
i simbol pobjede nad srbočetničkim agresorom veličanstvenom bakljadom paleći u ovom slučaju 57 baklji za rođendan generala Markača.

Trebamo biti svi ujedinjeni u jedno dostojanstveno i zajedničko srce Hrvatsko!

Braniteljski portal poziva sve navijačke skupine da jedinstveni u ovoj čestitci dođu na kninsku tvrđavu 8. svibnja u 20. sati, također pozivamo i hrvatske građane i hrvatske branitelje, športaše kao i predstavnike športskih klubova i moto klubova,da nam se pridruže i da svi zajedno sa kninske tvrđave pošaljemo veličanstvenu i dostojanstvenu rođendansku čestitku i poruku generalu Mladenu Markaču da ga hrvatski narod nije zaboravio.

Ovoj akciji braniteljskog portala i prijatelja,svoj dolazak su već najavili predstavnici mnogih braniteljskih i športskih udruga.

Bakljadi će prethoditi misa i molitva za naše generale koji nevini trunu u Haškom zatvoru.

Također će biti odaslana poruka i domoljubnim pjesmama kao i obraćanjem nekoliko uglednih gosta i hrvatskih branitelja.

Braniteljski portal će ovaj događaj prenositi u živo na svojoj stranici (www.braniteljski-portal.hr)

Bez obzira na vremenske prilike (kiša,vjetar)molitva i bakljada na Kninskoj Tvrđavi biti će održana.

Na Kninskoj tvrđavi će biti podijeljeno 100 majica u čast Mladenu Markaču.

Baklje će se upaliti točno u 21 sat.

B.P/M

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura