POZIV NA PROSVJED: "VUKOVAR NIKADA NEĆE BITI – BUKOBAP"


"VUKOVAR NIKADA NEĆE BITI – BUKOBAP"

Javni poziv svim hrvatskim braniteljima, svim hrvaticama i hrvatima i svim građanima koji vole Republiku Hrvatsku i herojski grad Vukovar, da se odazovu na održavanje prosvjednog skupa, 19.01.2013. na trgu dr. Franje Tuđmana u centru Vukovara, s početkom u 12 sati.

ELEKTRONIČKIM I TISKOVNIM MEDIJIMA

PREDMET: POZIV NA TISKOVNU KONFERENCIJU ZA DAN 15.01.2013.
S POČETKOM U 10 SATI, ISPRED ZGRADE SABORA REPUBLIKE HRVATSKE
NA MARKOVOM TRGU U ZAGREBU.

Tiskovna konferencija je upriličena poradi informiranja hrvatske javnosti o održavanju prosvjednog skupa dana 19.01.2013. na Trgu dr. Franje Tuđmana u centru Vukovara, s početkom u 12 sati,
pod nazivom „VUKOVAR NIKADA NEĆE BITI – BUKOBAP“.

Napomena: na tiskovnu donosimo banner 7X1 metar veličine (gore prezentiran).

S poštovanjem, organizator prosvjednog skupa i predsjednik Udruge Ratnika
pukovnik Petar Janjić Tromblon

JAVNI POZIV SVIM HRVATSKIM BRANITELJIMA, SVIM HRVATICAMA I HRVATIMA I SVIM GRAĐANIMA KOJI VOLE REPUBLIKU HRVATSKU I HEROJSKI GRAD VUKOVAR, DA SE ODAZOVU NA ODRŽAVANJE PROSVJEDNOG SKUPA, 19.01.2013. NA TRGU DR. FRANJE TUĐMANA U CENTRU VUKOVARA, S POČETKOM U 12 SATI, POD NAZIVOM

„VUKOVAR NIKADA NEĆE BITI – BUKOBAP“

PROSVJEDNI SKUP JE ORGANIZIRAN KAKO BI SE IZRAZILO MIŠLJENJE I STAV OKO UPORABE ĆIRILICE U HEROJSKOM I HRVATSKOM VUKOVARU TE UPOZORILA HRVATSKA JAVNOST O POSLIJEDICAMA KOJE ĆE PROIZAĆI DOZVOLJAVANJEM UPORABE ĆIRILIČNOG PISMA I DVOJEZIČNOG OZNAČAVANJA JAVNIH INSTITUCIJA I ULICA U HEROJSKOM VUKOVARU, U KOJEM JE ĆIRILICA 1991 GODINE POČINILA EKOCID, KULTUROCID I GENOCID, A DA ZA TE ZLOČINE NIJE ODGOVARALA.

Na skupu će biti doneseni zahtjevi koje će predstavnici Udruge Ratnika uručiti predsjednicima Hrvatskog Sabora i Hrvatske Vlade. Molimo sve koji se upute na prosvjedni skup da ponesu zastave svojih postrojbi, gradova i hrvatske zastave kao i protestne natpise protiv ćirilice.

S poštovanjem, organizator prosvjednog skupa i predsjednik Udruge Ratnika
Pukovnik Petar Janjić Tromblon

PrilogSize
dopis2013.pdf168.76 KB

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura