OBAVIJEST: Svima koji dolaze na prosvjedni skup u Vukovar 2. veljače


Stožera za obranu hrvatskog Vukovara

Prosvjed osiguravaju putem redarske službe braniteljske i stradalničke udruge. Svaka osoba u osiguranju skupa je, ili branitelj, ili HRVI ili stradalnik Domovinskog rata. To su ljudi koji će se brinuti da skup prođe u miru i dostojanstvu. Brinuti će se za sigurnost svih prosvjednika, izvođača, sudionika, kao i objekata koji se nalaze na području određenom za prosvjed.

Mole se svi sudionici skupa, da postupaju po uputama osoba iz osiguranja, te da ne dolaze u konflikte sa istima, jer i mi iz osiguranja smo tu zbog istog cilja, a to je spriječiti ćirilicu i dvojezičnost u Vukovaru, a i u drugim gradovima Lijepe naše. Mi smo tu da pomognemo vama, skupu, Stožeru za hrvatski Vukovar i cijeloj Hrvatskoj.

Jedino međusobnim razumijevanjem i tolerancijom pomoći ćemo jedni drugima, pa tako i Vukovaru, te će nam biti lakše provesti naše zadaće, kako bi sve proteklo mirno i dostojanstveno.
Molimo vas da ne donosite sa sobom vatreno oružje, iako posjedujete dozvolu, kao ni hladno oružje, te razne predmete kojima je moguće nanijeti tjelesne povrede.

Također, molimo, da u svakom autobusu bude vođa puta, koji će voditi računa o ponašanju putnika, kao i konzumiranju alkohola ili drugih opijata prije dolaska u Vukovar.
Poželjno je da se dođe u svojim ratnim odorama, sa jasnim obilježjima postrojbe, te ponese i ratna zastava, odnosno zastava Udruge koju predstavljaju.

Isključivo su zabranjena ustaška obilježja ili bilo što drugo što bi ukazivalo na to.

Prema dojavama koje imamo, postoji mogućnost da će pojedine autobuse sa putnicima, a i u osobna automobilima na ulasku u Vukovar kontrolirati policija, stoga vas molimo da ispoštujete sve gore navedeno.

IZVJEŠĆUJEMO I VOZAČE AUTOBUSA, ODNOSNO VODITELJE PUTOVANJA U ISTIMA, DA, UKOLIKO BUDU ZAUSTAVLJENI OD STRANE DJELATNIKA MUP-a, ILI IZ DRUGIH RAZLOGA IM BUDE SPRJEČEN ULAZAK U VUKOVAR, DA SE OBRATE VODITELJU OSIGURANJA SKUPA NA BR. 099/ 723 8484, KAKO BI ZAJEDNO OTKLONILI PROBLEME KOJI ONEMOGUĆAVAJU GORE NAVEDENO. TAKOĐER SE MOŽETE OBRATITI I IZ DRUGIH RAZLOGA SIGURNOSTI, ALI VAS MOLIMO DA NE ZLOUPOTREBLJAVATE NAVEDENI BROJ, JER ĆE SE TAKO ONEMOGUĆITI PRAVROMENO DJELOVANJE NAŠIH REDARA, A TAKOĐER I PRUŽANJE POMOĆI ONIMA KOJIMA JE TO POTREBNO!

Ukoliko na putu prema Vukovaru sretnete i druge prosvjednike, a isti nisu dobili informaciju o ovom problemu, da taj broj proslijedite i njima!

O svemu narečenom upoznali smo djelatnike PP Vukovar, PU Vukovarsko-srijemske, te samog Ministra MUP-a RH!

Unaprijed Vam se zahvaljujemo ispred Stožera za hrvatski Vukovar!

Josip Jakobović

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura